Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden
MIXBLOX
elk € 6
€ 19,90

MIXBLOX

 • 25 mm dikke acryl blokken
 • 5 x 5 cm formaat met een indrukwekkend 3D-effect
 • Verzamel ze, stapel ze op elkaar, en herschik ze zoals u wilt

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

MIXBLOX - prijzen

MIXBLOX: Verzamel en Show

 • volledig beeld
 • MIXBLOX in de kamer

Onze MIXBLOX biedt eindeloze creatieve vrijheid. De gebruiksvriendelijke acryl blokken, speels en voelbaar, betoveren met een adembenemend zicht en ongeëvenaarde flexibiliteit. Met MIXBLOX wordt zelfs de handeling, om uw foto's te herschikken, een uitdrukking van uw persoonlijkheid. Tip: koop meerdere MIXBLOX samen en combineer, wissel en herschik uw foto's naar uw eigen smaak!

 • Kristalheldere mini acryl blokken
 • Stevig en onbreekbaar
 • Geen aanvullende steun nodig
 • Transparante randen creëren adembenemende weerspiegelingen
 • Levendige fotoafdrukken

Kies foto's

Schitterende afdruk op acryl

Uw foto's worden rechtstreeks afgedrukt op de achterzijde van de 5 x 5 cm acryl blokken. Onze beproefde UV directe afdrukprocedure garanderen dat de kleuren en details nauwkeurig gereproduceerd worden. Het 25 mm dikke plexiglas versterkt de visuele impact van uw afbeeldingen nog sterker. Al uw MIXBLOX, afgedrukt met uw persoonlijke foto's, worden kleine kunstwerken, en elke collectie een echte blikvanger.

Eindeloze creatieve mogelijkheden

MIXBLOX zijn speels, maar visueel fascinerend. Het maakt niet uit hoe u uw MIXBLOX vertoont – als enkele accenten, of samen gegroepeerd in een cluster - uw prenten trekken de aandacht waar ze ook geplaatst worden. Het acryl brengt uw foto's tot leven, en creëert rijke tinten en prachtige weerspiegelingen. Schik uw MIXBLOX volgens het "mix and match"-principe, en u ontdekt voortdurend nieuwe weerspiegelingen.

Plaatsbesparend op elk bureau

Heeft uw bureau een gebrek aan personaliteit? Mist uw boekenplank een bepaalde flair? Wilt u uw nachtkastje opfleuren, maar wordt u beperkt door te weinig plaats? Als een van deze zorgen u bekend voorkomen, dan zijn MIXBLOX de perfecte fotoproducten voor u. Hun handige grootte maken ze een ideale aanvulling voor elke hoek in uw huis waar er iets mist!

Bouw uw verzameling op

Deze blokken zijn misschien klein, maar het WOW effect dat ze creëren, allesbehalve. De plaatsbesparende kwaliteiten van MIXBLOX zijn zo handig dat uw nieuwe collectie uitbreiden niet enkel een optie is, maar ook een absolute aanrader! Met MIXBLOX, perfect als geschenk voor uw geliefden of iets kleins enkel voor u, is elke herinnering en hoofdstuk van uw leven een bouwsteen voor een geweldig interieurontwerp!

De beste klantenbeoordelingen

2024-06-18. Samen met een rating van 4.73 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 41695 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw MIXBLOX!

Makkelijk en veilig betalen

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!