Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden
10 x 15 cm
€ 14,90
€ 39,90

Mijn foto in schudlijst

 • Hoogwaardig acrylglas in 10x15cm
 • Gevuld met hartjes, glitters, roségouden confetti of sneeuwvlokjes
 • Makkelijk wisselen van foto's

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

De beste prijzen op internet

Laat uw geliefde glitteren!


 • Glitter foto - volledig beeld
 • Glitter foto - detail
 • Glitter foto in de kamer

Hoe kunt u de schittering van diepe liefde beter vastleggen dan met glitter? Een foto schudlijst of foto sneeuwbal gevuld met hartpailletten, sneeuwvlokjes, roségouden confetti of glitter houdt het idee van die eerste vonk in leven en moedigt niet alleen aan om naar de foto en de lijst te kijken, maar ook om deze steeds opnieuw aan te raken. Net zoals u met uw favoriete mensen doet. Geef een speciale lijst aan de mooiste persoon in uw leven - een schudlijst met verwisselbare foto.

Schudlijst met uw foto

 • Beschikbaar in 4 verschillende glitterdeeltjes
 • Met fascinerend diepte-effect
 • Voor alle fotoafdrukken met een grootte van 10x15 cm
 • Staat altijd veilig dankzij de 25 mm dikke omlijsting


Laat uw foto zien in een sneeuwbolachtig schudlijst

Kies uit 4 verschillende vullingen om uw foto te vertonen.

 • Hartjes
  Een fotolijst met hartjes drukt uw gevoelens perfect uit - of het nu gaat om echte liefde of eeuwige vriendschap!

 • Glitters
  Voor een eerste verjaardag, diploma-uitreiking of huwelijk - een beetje glitter kan nooit kwaad!

 • Roségoud
  Zowel voor peetouders, grootouders als goede vrienden - de elegante roségouden confetti zegt meer dan duizend woorden!

 • Sneeuw
  Een schudlijst met sneeuwvlokken net als een sneeuwbol zal je doen denken aan warme herinneringen aan advent, kerstmissen en voorbije winters.

 • Glitter foto met hartjes
 • Fotolijst sneeuwbol met glitter
 • Glitter foto met Roségold
 • Fotolijst sneeuwbol met schnee

Schittering en glitters: Uw schat in een foto glitterblok

Passioneel en liefdevol

Een schudlijst brengt u de speciaalste momenten van uw relatie tot leven. De opvallende fotolijst met hartjes, fraaie glitters, schitterende sneeuwvlokjes of grandioze roségouden confetti zweven in een transparante vloeistof en wervelen in een storm over uw favoriete foto.

Unieke variatie

Uw schudlijst met foto biedt niet alleen het speciale effect van een foto sneeuwbol, maar kan ook steeds opnieuw gevuld worden met nieuwe motieven. Ze is geschikt voor alle foto's met een grootte tot 10x15 cm. U kunt kiezen tussen liggende en staande foto's.

Zeg het met glitters!

Het is niet altijd makkelijk om het juiste te zeggen met veel woorden. Daar komt ons schudlijst met uw favoriete foto handig van pas. Met de 4 verschillende vullingen geeft u het juiste gewicht aan elke gelegenheid en creëert u momenten die iemand zelfs over langere afstanden diep raken.

Liefde is dynamisch

Met onze schudlijst met foto willen we de speelse lichtheid van een diepe band en liefde benadrukken en het plezier dat vriendschap in ons leven brengt wanneer we gewoon een beetje bewegen. Interpreteer uw vriendschap op een erg speciale en ongeziene manier met een schudlijst met foto - en maak het onvergetelijk!

De beste klantenbeoordelingen

2024-07-15. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 43170 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Glitter Foto!

Makkelijk en veilig betalen

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!