Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar info@bestecanvas.nl met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
Bestecanvas.nl
product afbeelding
57% besparen
€ 17,00*
€ 39,90

Uw Foto op Acrylblok

 • 25-mm dik, met de hand gepolijst, acrylglas
 • Geeft diepte aan uw foto`s
 • In 4 maten verkrijgbaar: 10x10 cm, 10x15 cm, 20x15 cm en 20x20 cm
Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een secondje
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .tiff
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.

Trusted Shops

Trusted Shops

Klantreacties...

De foto’s zijn heel mooi en heel goed ingepakt.
08.01.2019

Leuke aanbiedingen, snel besteld en vlug geleverd. Prima verpakt en mooi product.
02.01.2019

Snelle levering en prachtige producten voor een mooie aanbieding.
27.12.2018


Acrylblok prijzen

Formaat Prijs Aanbieding
10 x 10 cm € 39,90* € 17,00*
15 x 10 cm € 59,90* € 24,00*
20 x 15 cm € 74,90* € 29,00*
20 x 20 cm € 104,90* € 44,00*
Andere formaten »

Kristalhelder acrylblok in vier vormen

foto acrylblok

25mm dik kristalhelder acryl maakt van uw foto het hoogtepunt van uw interieurontwerp. Dankzij de ongelofelijke kracht is het acrylblok onbreekbaar, en volledig stabiel zelfs zonder enige steun. De perfect gepolijste randen zorgen voor een ideale afwerking van uw afbeelding.

Uw foto op acrylblok is beschikbaar in vier decoratieve formaten. Uw afbeelding als een modern designvoorwerp wekt gegarandeerd indruk, als 10x10cm of 20x20cm vierkant, of staand of liggend formaat van 15x10cm of 20x15cm. Het zijn de perfecte afmetingen om een tafel of vensterbank te versieren.

Foto-afdruk in hoge resolutie van laboratoriumkwaliteit

acrylblok met foto

Uw foto krijgt de hoogst mogelijke scherpte van fotolabkwaliteit als digitale afdruk. Ons moderne afdrukproces met 12 kleuren creëert een enorm kleurenbereik met gedetailleerde schaduwen. Dit maakt uw foto nog scherper en kleurt deze zelfs nog briljanter. Uw afbeelding kan schitteren achter het fijnste acryl.

Uw foto wordt professioneel vereeuwigd achter acryl met de hand, en uw digitale foto-afdruk wordt zorgvuldig aangebracht en gelamineerd met de uiterste precisie. Een glimmend witte beschermende folie verzegelt de achterzijde van het acrylblok.

Unieke fotoweerkaatsing van elke zijde

Woman and dog on acrylblock

Het diepte-effect in uw foto zien er ongelofelijk uit achter acryl, dankzij de 25mm dikte. De gepolijste randen van het acrylblok creëren indrukwekkende weerkaatsingen van uw foto die van elke zijde bekeken kunnen worden. Uw afbeelding trekt gegarandeerd alle aandacht met de prachtige kleuren en scherpte.

Versier tafels, vensterbanken en andere oppervlakken met uw acrylblok om de boeiende weerkaatsingen te bekijken vanuit nieuwe hoeken, wat uw foto laat bewegen en tot leven brengt. Maar het belangrijkst: het is enorm leuk om uw foto vanuit elke hoek te bekijken! En dat is precies waar een foto voor dient.

De beste klantenbeoordelingen

2019-01-04. Samen met een rating van 4.3 sterren op de beschikbare 5, heeft Bestecanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 85% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 9624 beoordeling verzameld door Google en zijn partners. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Acrylblock !

Makkelijk en veilig betalen