Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Het milieu betekent de wereld voor ons!

Duurzaamheid - en het behoud van energie en grondstoffen die er essentieel voor zijn - zijn voor ons van groot belang. Steeds meer klanten stellen ons de vraag hoe duurzaam onze bedrijfsvoering verloopt, en daarom willen we op deze pagina ons beleid zo transparant mogelijk uitleggen.

We zijn trots om te melden dat een milieuvriendelijke aanpak nu al vele jaren deel uitmaakt van onze bedrijfsfilosofie. En onze duurzame oplossingen worden steeds verder ontwikkeld - bekijk dus deze pagina om op de hoogte te blijven van wat we doen!


infographic
propere oceanen, proper milieut

Propere oceanen, proper milieu

We upcyclen plastic afval geborgen uit onze oceanen, en gebruiken het zo goed mogelijk: voor de productie van onze prachtige premium lijsten! We recupereerden meer dan 1 miljoen kilo plastic tot nu toe.

gerecycleerd plastic en zero plastic

Gerecycleerd plastic en zero plastic

Er wordt steeds meer van onze verpakkingen gemaakt uit gerecycleerde materialen, en we verbruiken ook minder plastic. We zijn recent overgestapt op 100% gerecycleerd papier voor de verpakking van onze mokken, en sparen zo 35.000 m² polystyreen uit (gelijk aan 5 voetbalvelden!). We mikken op 100% gerecycleerde inhoud in de plastic verpakking die we wel gebruiken, en willen op lange termijn overschakelen naar volledig plasticvrije oplossingen.

klimaatbescherming

Klimaatbescherming

Bossen helpen het milieu beschermen op de meest natuurlijke wijze - door het broeikasgas CO2 te behouden zodat het niet vrijgelaten wordt in de atmosfeer. En dit effect kunnen we verlengen door het gebruik van hout in producten gemaakt om te overleven - zoals de echte houten frames in al onze canvasafdrukken!

FSC-gecertificeerd hout

FSC-gecertificeerd hout

Meer dan 97% van het sparrenhout dat we gebruiken voor onze traditionele canvasframes, komt uit onze eigen Europese bronnen, gecertificeerd door de Forest Stewardship Council.

groene energie

Groene energie

We bevorderen regelmatig onze machines en verlichtingssystemen om ons energieverbruik te verminderen. Bovendien installeren we zonnepanelen op onze productiefaciliteiten, en nemen we hybride voertuigen op in onze bedrijfsvloot.

slow design

Slow Design

Ons productontwikkelingsteam is toegewijd aan het Slow design-principe. We willen kwalitatieve artikelen maken die echt lang meegaan, zodat onze klanten er jarenlang van kunnen genieten.

productie op bestelling

Productie op bestelling

Massaproductie? Zo gaan we hier niet te werk. Ons bedrijfsmodel op bestelling betekent dat onze producten niet vervaardigd worden tot uw bestelling geplaatst is. Dit verlaagt de nood aan magazijnruimte en elimineert verspilde voorraden.

Onze duurzame materialen

Duurzaam sparrenhout uit onze eigen door de FSC goedgekeurde bronnen en plastic teruggewonnen uit de oceanen - wanneer u een Bestecanvas.nl afdruk koopt, weet u dat we die stap verder zijn gegaan om het milieu te beschermen. En uiteraard weet u dat u geweldige kwaliteit ontvangt aan de beste prijs op de markt!

Duurzaam hout

Duurzaam hout

Biologisch afbreekbare verpakking

Biologisch afbreekbare verpakking

Gerecycleerd plastic

Gerecycleerd plastic

Foto op hout

Foto op hout

Het wordt niet veel duurzamer dan dit! De foto op hout is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. De natuurlijke nerven van het hout blijven subtiel zichtbaar op het afdrukoppervlak, waardoor elke foto op hout uniek is. Haal dat moeiteloze hygge-gevoel in elke kamer!

MEER LEREN

Ingelijste foto

Ingelijste foto

Elke ingelijste foto die we produceren komt in een sierlijke decoratielijst gemaakt van 100% gerecycleerd plastic. We hebben tot nu toe meer dan een miljoen kilo plastic uit de oceanen herwonnen.

MEER LEREN

Foto op canvas

Foto op canvas

De canvasafdruk is een model met duurzame productie: sparrenhout uit duurzame bossen, oplosmiddelvrije inkt, en - als u een premium frame selecteert voor uw afdruk - een schaduwvoegkader gemaakt van gerecycleerd plastic

MEER LEREN

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!