Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (2.3.2021)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Uw foto als afdruk

 • Verschillende formaten om uit te kiezen
 • Grote reeks ontwerpopties
 • Uitzonderlijke afdrukken op premium fotopapier
 • Eenvoudig met onze online configurator te bestellen

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

Bij de vervaardiging van onze producten besteden we aandacht aan verantwoord gebruik van onze grondstoffen en gebruikte materialen.


Fotoadruk prijzen

Fotoafdruk Prijs
9x12/9x13 cm Vanaf 0,07€
10x13/10x15 cm Vanaf 0,08€
11x15/11x17 cm Vanaf 0,12€
13x17/13x18/13x19 cm Vanaf 0,14€
20x27/20x30 cm Vanaf 0,48€
Andere formaten »

Fotoafdruk - Vintage staat in Vogue

Een fotoafdruk is de tactiele, moeiteloos stijlvolle vintage keuze. Mooie foto's verdienen beter dan op uw telefoon te worden verborgen. Ze moeten in uw handen worden gehouden, aan de muur worden getoond, als een geschenk worden gegeven. Onze fotoafdrukken op premium fotopapier hebben een matte of glanzende afwerking.


Maak uw fotoafdrukken

Selecteer uw foto formaat

Vaste formaten

Kies uit 11 vaste fotoprint formaten.

Beschikbare formaten:
9x12 - 9x13 - 10x13 - 10x15 - 11x15 - 11x17 - 13x17 - 13x18 - 13x19 - 20x27 - 20x30


Variabele formaten

Selecteer een vaste hoogte. De breedte van de fotoafdrukken wordt automatisch aan de beeldverhouding van uw afbeelding aangepast.

Beschikbare formaten:
9er - 10er - 11er - 13er - 20erLet op: Controleer tijdens het ontwerpproces altijd elke afbeelding om er zeker van te zijn dat de gewenste afbeelding volledig zichtbaar is op de afdruk.

Fotoafdrukken voor uw meest dierbare herinneringen

Fotoafdrukken - eindeloze creatieve mogelijkheden

Als onderdeel van een collage, weergegeven in een fotoalbum of gewoon op de koelkast in de keuken, bieden uw foto's als fotoafdrukken u grenzeloze mogelijkheden om uw huis op te vrolijken. Een fotoafdruk op premium fotopapier zal uw dierbaren met levendige details en stralende kleuren fascineren. Allemaal dankzij onze 12-kleuren printtechnologie.

Intuïtief ontwerpproces

Met onze online configurator kunt u creatief worden en de ontwerpkeuzes maken die uw fotoherinneringen recht doen. Roteer en snijd uw afbeelding bij en kies misschien een zwart-wit- of sepiafilter. Als u wilt, optimaliseert ons systeem uw foto voor u. Dan hoeft u alleen maar over mat of glanzend fotopapier te beslissen.

Fotoafdrukken in een breed scala aan formaten

Naast klassieke afmetingen zoals 10 x 15 cm, zijn onze fotoafdrukken in een ruime keuze aan meer avontuurlijke formaten beschikbaar. Wilt u epische stadsgezichten of uitgestrekte strandopnamen afdrukken? U hoeft ze niet bij te snijden - kies voor de beste resultaten gewoon een panorama-indeling. Let op: minimale bestelling is 20 afdrukken per bestelling.

Snelle levering zonder stress

Uw foto's online bestellen als fotoafdrukken kan niet eenvoudiger: klik eenvoudig op "Foto uploaden" en u kunt beginnen met het uploaden van uw afbeeldingen. Neem de juiste maat en filter beslissingen die bij u passen en uw voordat u het weet zijn uw fotoafdrukken onderweg! Hoogwaardige fotoafdrukken zijn het perfecte verrassingsgeschenk voor uw dierbaren.


Let op: het item dat al aan de winkelmand is toegevoegd, blijft 1 uur bewaard.

De beste klantenbeoordelingen

2020-05-27. Samen met een rating van 4.41 sterren op de beschikbare 5, heeft Bestecanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 88% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 24264 beoordeling verzameld door TrustedShops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Papier!

Makkelijk en veilig betalen

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!