Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Kerstdecoratie met foto: Uw Kerstboom versiering

Houten sneeuwvlok met foto

 • Prachtige versiering in echt hout
 • Bijzonder levendige fotoafdruk
-* -*
Meer info

Fotokerstbal

 • Bedrukt met afbeelding van uw keuze
 • Klassieke boomdecoratie herzien
-* -*
Meer info

Fotosneeuwvlok decoratie

 • Magische sneeuwvlok met uw foto
 • Voor dat winterse wonderlandeffect
-* -*
Meer info

Gepersonaliseerde kerstversieringen: een unieke manier om de zalen te versieren!

Onze gepersonaliseerde kerstversieringen maken uw feestdecoratie echt uniek. Of u nu kiest voor onze traditionele kerstbal of een van onze winterse sneeuwvlokontwerpen, uw versiering wordt echt uniek in zijn soort. Omdat ze elk bedrukt zijn met een reproductie van uw foto!

Kerstversiering met uw foto

 • Alleen de beste materialen gebruikt
 • Rijke kleuren en haarscherpe definitie
 • Geleverd klaar om op te hangen
 • Origineel idee als kerstcadeau
Placeholder

Veelgestelde vragen over onze kerstversieringen met foto

Welke kerstversiering is iets voor mij?

Elk van de drie ontwerpen zijn perfect geschikt voor uw feestdecoratie:

Onze kerstbal biedt een klassieke feeststijl hernieuwd met een gepersonaliseerde fotoafdruk. Met de gouden bovenzijde en rode fluwelen lint brengt het deze Kerstmis wat sfeervolle Victoriaanse charme in huis.

Onze heldere sneeuwvlokdecoratie is even delicaat en dierlijk als elke sneeuwvlok. Wanneer u deze ophangt, vormt dit een eerste stap in de creatie van een prachtig winter wonderland in uw huis.

De houten sneeuwvlok heeft een stevigere retro-uitstraling. De tijdloze charme van houten decoraties in combinatie met onze geavanceerde fotobedrukking maken dit gegarandeerd de favoriet van de familie.

In welke maten komen de kerstversieringen?

Kerstbal met foto: ongeveer 8 cm diameter

Sneeuwvlok met foto: ongeveer 10,5 cm diameter

Houten sneeuwvlok met foto: ongeveer 11 cm diameter

Wordt mijn foto op beide zijden van de kerstversiering gedrukt?
Ja, uw foto verschijnt op beide zijden van elke versiering.
Hoelang duurt het tot mijn kerstversiering geleverd wordt?
De productie van uw versiering duurt 2 werkdagen vanaf de ontvangst van de betaling. De levering neemt 1-2 bijkomende werkdagen in beslag. De totale verzendtijd bedraagt 3-4 werkdagen.

Gepersonaliseerde kerstversiering: een feestelijke klassieker hernieuwd!

Prachtige gepersonaliseerde Kerstmis versiering

Onze kerstversiering met foto geeft u de mogelijkheid om de zalen te vullen met uw dierbare herinneringen. We bieden 3 geweldige versiering ontwerpen: de klassieke kerstbal, de winterse kristalheldere sneeuwvlok en de stijlvolle houten retro-sneeuwvlok. Elke kerstversiering wordt bedrukt met de foto van uw keuze, op elk van beide zijden.

Levendige afdruk, kwalitatieve materialen

Alleen het beste is goed genoeg voor onze kerstversiering op maat. Dit betekent het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen en geavanceerde druktechnologie . Verwacht dat de levendige kleuren en scherpe definitie van uw foto's de aandacht trekken wanneer u gasten uitnodigt voor de feestperiode. En het beste van alles: onze decoraties worden aangeboden aan BESTECANVAS-spotprijzen!

De beste klantenbeoordelingen

2024-07-15. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 43170 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Kerstdecoratie met foto!

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!