Aanmelden
58% besparen
€ 19,00
€ 44,90

Uw Foto op Plexi + Aluminium

 • Hoogste kleurintensiteit en perfecte resolutie
 • Mooie Glans
 • Licht, vormvast en duurzaam
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Foto op Acrylglas+Alu prijzen

Andere formaten »

Wat is onze foto op Acrylglas+Aluminium?

 • foto op acrylglas aluminium volledig beeld
 • foto op acrylglas aluminium gedetailleerd beeld
 • foto op acrylglas aluminium in de kamer

Onze foto op Acrylglas+Aluminium is een luxueuze combinatie van twee eersteklas decoratieproducten. Terwijl het acrylglas je prenten visueel verbetert, zorgt de aluminium achtergrond voor stabiliteit, duurzaamheid, en een elegante look dankzij de zilverachtige randen.

Een wandecoratie met composietpaneel zoals geen ander

 1. Fusie van twee decoratieproducten voor een premium ervaring
 2. Kaderloos ontwerp voor hoger gevoel van diepte
 3. Speciaal ophangsysteem voor galerijgevoel
 4. Stevige achtergrond die vervorming voorkomt
 5. Geschikt voor binnen en buiten

Premium weergave met foto op acrylglas met aluminium

Kristalhelder acrylglas en aluminium met diepte-effect

Je afbeelding heeft een perfect glad oppervlak dankzij ons hoogwaardige acrylglas. De foto schittert met bijzonder levendige kleuren dankzij onze erg geavanceerde afdruktechnologie. De fotoafdruk op acrylglas is gekend om foto's een hogere resolutie te geven en elke tint van de originele afbeelding te verbeteren. De fotoafdruk wordt zorgvuldig op het acrylglas gelamineerd, en nauwkeurig verzegeld. De originele kleurdiepte en levendigheid lossen niet op in de komende decennia.

Geweldige visuele impact en geniaal ophangsysteem

Het kaderloze ontwerp voegt nog meer diepte toe aan je afbeeldingen. Dit geeft je afdrukken op acrylglas met aluminium een nog betere impact en doet je kamer groter lijken. Het indrukwekkende diepte-effect en het verborgen ophangsysteem bieden je afbeelding een waar galerijkarakter. De dichte afstand tot de muur betekent dat je foto op acrylglas en aluminium lijkt te zweven.

Luxueuze uitstraling in galerijstijl

De foto op Acrylglas+Aluminium is ons meest verfijnde premiumproduct. De superieure kwaliteit van het aluminium achtergrondpaneel geeft je afdruk een echte galerij-uitstraling. De stijlvolle kenmerken van het platinumwitte aluminium geven een speciale glans aan je foto op het kristalheldere acrylglas, en de dunne aluminium platen omringen de zwarte plastic kern voor een uniek luxueus ontwerp.

Duurzaam en geschikt voor gebruik in diverse omgevingen

De hoogwaardige samenstelling van aluminium en acrylglas combineert een licht gemak met visuele elegantie. Je foto op acrylglas met aluminium is licht genoeg voor ons galerijwaardig ophangsysteem, zelfs in grotere formaten. De stevige achtergrond met versterkt aluminiumpaneel beschermt tegen vervorming, die anders in dit materiaal kan voorkomen. Hierdoor kan je je acrylglas met aluminium afdruk zelfs ophangen in gevoelige omgevingen buitenshuis.

Formaten en prijzen

Makkelijk en veilig betalen

Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.