Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar info@bestecanvas.nl met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Fotoboek

Nederland

 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd. Fotoboeken en fotokalenders worden afzonderlijk verzonden.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotoboek en -kalender
Productietijd: 3 tot 5 werkdagen
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen
Totaal levertijd: maximaal 12 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
Bestecanvas.nl
plexiglas aluminium hoek plexiglas aluminium foto
Vanaf
€ 19,00*
Van € 44,90*

Uw Foto op Plexi + Aluminium

De combinatie van aluminium met plexi maakt van uw foto een echte blikvanger!
 • Hoogste kleurintensiteit en perfecte resolutie
 • Mooie Glans
 • Licht, vormvast en duurzaam
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een secondje
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .tiff
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.

Trusted Shops

Trusted Shops

Klantreacties...

Snelle levering, uitstekende kwaliteit!
15.07.2018

Prachtige kwaliteit, mooie kleuren. Echt een aanrader.
28.06.2018

Mooie kwaliteit, vrij snel geleverd in een goede beschermende verpakking.
07.05.2018


Foto op plexi+alu prijzen

Formaat Prijs Aanbieding
20 x 20cm € 44,90* € 19,00*
30 x 20cm € 49,90* € 38,90*
40 x 30cm € 99,90* € 64,90*
40 x 40cm € 104,90* € 75,90*
60 x 40cm € 129,90* € 95,90*
80 x 60cm € 169,90* € 156,90*
Andere formaten »

Kristalheldere foto op plexiglas + aluminium met diepte-effect

Uw afbeelding ontvangt een ongerept oppervlak dankzij het hoogwaardig, uit één stuk gegoten plexiglas van Thyssen. Uw foto-afdruk glanst in bijzonder levendige kleuren achter het kristalheldere kunststof. De plexiglas foto als een digitale foto-afdruk in laboratoriumkwaliteit zorgt voor de beste resolutie voor uw foto's. Deze foto-afdruk wordt met precisie gelamineerd op het plexiglas, en verzegeld. De helderheid en kleurendiepte van uw onderwerp blijven permanent behouden.

Het kaderloze ontwerp voegt nog meer diepte toe aan uw afbeeldingen. Dit geeft uw foto op plexiglas + aluminium een nog ruimere impact en zorgt dat uw kamer er visueel groter uitziet. Het indrukwekkende diepte-effect en het verborgen ophangsysteem bieden uw afbeelding een waar galerijkarakter. De kleine afstand van de muur zorgt ervoor dat uw foto op plexiglas en aluminium lijkt te zweven.

Luxueuze uitstraling in galerijstijl

foto plexiglas aluminium

Uw foto op plexiglas met aluminium is ons fijnste premiumproduct. De uitstekende kwaliteit van de aluminium achterplaat geeft uw afdruk een echte galerij-uitstraling. De stijlvolle kenmerken van het platinawitte aluminium verfijnen uw foto op het kristalheldere plexiglas door zijn speciale schijn. De dunne aluminium platen omringen de zwarte kern van kunststof voor een uniek luxueus ontwerp.

De hoogwaardige samenstelling van aluminium en plexiglas combineert licht gewicht met optische elegantie. Uw foto op plexiglas + aluminium is ook licht genoeg voor ons ophangsysteem in galerijstijl, zelfs voor grote formaten. De stevige achterplaat beschermt tegen vervorming die kan voorkomen bij materiaal zonder versterkende aluminium plaat. Hierdoor kunt u de foto op aluminium zelfs ophangen in beschermde gebieden buiten.

Makkelijk en veilig betalen

Foto op Plexiglas + Aluminium | BesteCanvas.nl

Kristalheldere foto op plexiglas + aluminium met diepte-effect. Geschikt voor binnen- en buitengebruik.