Uw Foto op Plexiglas in PREMIUM kwaliteit
BesteCanvas.nl

Uw foto op plexiglas

Een bijzondere manier om foto's af te beelden

van 29,90€
10,00€
20 x 20 cm
  • Hoogwaardig plexiglas
  • Fotorealistische, briljante kleuroptiek
  • Water- en lichtbestendig

Trusted Shops

Trusted Shops

Lees meer »

Klantreacties...

Foto op plexiglas - prijzen

Formaat Prijs Aanbieding
20 x 20 cm 29,90 € 10,00 €
30 x 20 cm 39,90 € 32,00 €
40 x 30 cm 65,90 € 47,00 €
40 x 40 cm 69,90 € 52,00 €
60 x 40 cm 99,90 € 65,00 €
80 x 60 cm 119,90 € 94,00 €

Andere formaten »

En zo eenvoudig is het:

1.Foto kiezen

2.Formaat & effecten kiezen

3.Bestellen

Een service die tevreden stelt!
Alle plexiglas producten met tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats.Wij produceren uw foto op plexiglas met de nodige zorg en aandacht, zodat u 100% tevreden bent met uw plexiglas-foto van bestecanvas.nl. Op alle producten geven wij een tevredenheidsgarantie.

Veilige en snelle levering, verzekering voor kunst aan de muur prints tegen transportschade

Zekere & snelle levering

Na een laatste kwaliteitscontrole wordt uw foto op plexiglas zorgvuldig op de verzendafdeling in speciale dozen verpakt. Elke verpakking is op maat gemaakt, zodat uw plexiglas foto beschermd wordt. Daarnaast worden uw goederen verzekerd tegen transportschaden!

Precieze CNC frezen van uw foto op plexi

Tot in het details

Onze geavanceerde, moderne CNC frezen snijden en slijpen uw foto op plexi heel precies op het geselecteerde niveau. Dat is beste kwaliteit.

Uw plexiglas op de beste kwaliteit - gegarandeerd

Hoogwaardig matriaal

Onze hoge kwaliteit en speciaal gehard plexiglas is licht- en kleurecht en weerbestendig. Dit product is dan ook geschikt voor binnen en buiten. Wij printen het motief in het printproces direct op een 3 mm sterke plaat uit gepolijst plexiglas.

Schilderij druk met moderne HP inkt druktechniek

Moderne HP Latex inkt

Wij printen met oplosmiddelvrije en milieuvriendelijke HP Latex inkten, die een duurzame en scherpe afdrukkwaliteit van de foto's op plexiglas bieden. Het moderne printerproces print de inkt op de achterkant van het gepolijste plexiglas, wat erge indruk maakt door de glanzende weergave en intense schitteringen in de kleuren.

Milieuvriendelijk en duurzaamheid

Milieuvriendelijk en duurzaamheid

Wij hechten bijzonder veel waarde aan de duurzaamheid van onze productie: Wij werken alleen met de modernste en energie-efficiёte technologieёn en zien volledig af van oplosmiddel bij het printen. De milieubewuste HP Latex kleuren zijn evengoed UV-bestendig en weerbestendig.

Bestecanvas.nl foto’s op plexiglas van hoogwaardige materialen

Onze plexi drukproces is ontworpen om hoge beeldkwaliteit en duurzaamheid te leveren. Foto’s op plexiglas worden gemaakt met behulp van de 6-kleurendruk-technologie, waardoor zelfs de kleinste details van uw beeld tot leven komt. Uw beeld wordt eerst op een 2mm dikke vinyl film gedrukt en vervolgens op een speciaal gehard perspex geplaatst, waardoor uw afbeelding meer glans krijgt zonder versoepeling van de kwaliteit van het beeld of kleur. Foto’s op plexiglas zijn zeer duurzaam en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Met een laag van UV-bestendig film die de plexiglas platen bedekt, wordt uw afbeelding goed beschermd tegen verbleken en kleurvervorming op de lange termijn.

foto op plexiglas

Foto op plexiglas voor het decoreren van uw woning

Beelden gedrukt op plexiglas platen tonen een eigentijdse uitstraling. Bovendien geeft de geharde plexiglas uw beeld meer diepte. Foto’s op plexiglas kunnen worden ingezet om zowel ouderwets als modern interieur aan te vullen. Het is niet alleen een stijlvol decor element, maar ook een die zeer persoonlijk is. Of het nu een landschap foto van uw vakantie of een foto van uw favoriete werk van architectuur is, u kunt elke afbeelding kiezen die u wilt en wij zullen er een hoogwaardige foto op acrylglas van maken. Alle bestecanvas.nl plexiglas foto’s worden individueel en met de hand door onze team gecontroleerd, zodat alleen prints met de hoogste kwaliteit bij u thuis worden afgeleverd.

Uw mooiste foto op plexiglas
Uw foto op plexiglas

Foto op Plexiglas

U wilt uw foto in de meest levendige kleuren en glans? Kies dan voor ons luxe product, foto op plexiglas. De foto wordt zorgvuldig op echt fotopapier gedrukt en daarna op plexiglas gelaagd. Hierdoor ontstaat een indrukwekkend diepte-effect.

vanaf 10,00 €


De beste klantenbeoordelingen

2017-03-01. Op Trusted Shops beoordelen onze klanten BesteCanvas.nl met 4.43 sterren van de 5, gebaseerd op 7570 beoordelingen, waarvan er 4980 gepost werden in de afgelopen 12 maanden. Begin nu uw gepersonaliseerde foto op plexiglas te ontwerpen!