topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Mondmaskers / Mondkapjes met foto of ontwerp

 • Upload je eigen foto of kies een ontwerp
 • Antivirale & antibacteriële stof
 • Wasbaar op warm programma
 • Behoudt zelfs na 20 wasbeurten 95% van zijn doeltreffendheid
oeko tex

CUSTOMASK® zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, zoals het behandelen en voorkomen van ziektes.

Antibacterieel

Antiviraal

Ademend

Onze custom mask-mondkapjes NEO & PREMIUM

Customask mondkapjes NEO
neo mask closeup
neo mask
neo mask complete
NeopreenAntiviraal Klaar voor verzending: 1-2 dagen

custom mask NEO

 • Vastgemaakt met stevige oorlussen
 • Gestroomlijnde vorm garandeert een strakke pasvorm
 • Bedrukking met keuze van ontwerp - of uw eigen foto
 • 100% zacht neopreen, kan gesteriliseerd worden in oven of microgolf

Tip: Bestel 5+ maskers en betaal slechts €4/stuk

Customask mondkapjes PREMIUM
premium mask closeup
premium mask
premium mask complete
Oeko-TexAntiviraal Klaar voor verzending: 3-4 dagen

custom mask PREMIUM

 • Verstelbare riempjes
 • Verstelbaar metalen neusstuk
 • Bedrukt met uw foto of een ontwerp naar keuze
 • 100% Oeko-Tex gecertificeerd polyester
 • 100% Oeko-Tex gecertificeerd katoen

Tip: Bestel 10+ maskers en betaal slechts €9/stuk

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Mondmasker prijzen

Uw gepersonaliseerde mondkapje

 • Mondmasker In gebruik
 • Mondmasker Detailweergave

Een foto van uw keuze of een van onze kleurrijke ontwerpen maken het CUSTOMASK®-mondkapje een stijlvol maar praktisch accessoire. De CUSTOMASK® NEO is gemaakt van zacht neopreen en wordt vastgemaakt met comfortabele oorlussen van textiel. De CUSTOMASK® PREMIUM heeft een zachte binnenlaag van katoen voor maximaal comfort, en verstelbare riempjes en neusstuk voor een strakke pasvorm. Beide mondkapjes kunnen worden gewassen in de wasmachine op het warme programma (tot 60°C) en herbruikt worden. Het NEO-masker kan ook gesteriliseerd worden in de oven of magnetron. LET OP: Onze gepersonaliseerde mondkapjes hebben geen zware tests ondergaan en zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, zoals het behandelen en voorkomen van ziektes.

Om hygiënische redenen kunnen geleverde mondkapjes niet teruggezonden worden na aankoop.


Veelgestelde vragen over CUSTOMASK®-mondkapjes

Welke afmetingen heeft het CUSTOMASK®-mondkapje?

De CUSTOMASK®-mondkapjes zijn beschikbaar in 3 versies. De CUSTOMASK® NEO voor volwassenen (incl. oorlussen) ongeveer 29 x 13 cm groot en vastgemaakt met oorlussen van neopreen. De CUSTOMASK® NEO voor kinderen is (incl. oorlussen) ongeveer 24 x 11 cm. De CUSTOMASK® PREMIUM is ongeveer 18 x 10 cm groot en komt met verstelbare oorlussen.

Hoe kan het CUSTOMASK®-mondmasker u beschermen tegen virussen en bacteriën?

Zowel het CUSTOMASK® PREMIUM- en het CUSTOMASK® NEO-masker zijn gemaakt van gecertificeerd Oeko-Tex materiaal, dat antibacteriële en antivirale eigenschappen bezit. Deze effectiviteit werd bevestigd door laboratoria en gecertificeerd volgens de richtlijnen ASTM E2149: 2013a en ISO 18184: 2019.

Ons CUSTOMASK® biedt dus bescherming tegen bacteriën en virussen, inclusief bepaalde coronavirussen. Zelfs na 20 wasbeurten behoudt het masker nog 95% van zijn effectiviteit.

Merk op dat CUSTOMASK® geen product naar medische maatstaven is. Het is niet bedoeld voor, en mag niet gebruikt worden als, persoonlijke beschermingsuitrusting.

Wat is het verschil tussen de CUSTOMASK® NEO en PREMIUM mondkapjes?

De CUSTOMASK® NEO bestaat uit een enkele laag neopreentextiel en wordt vastgemaakt met stevige stoffen oorlussen. De CUSTOMASK® PREMIUM bestaat uit 2 lagen (een binnenlaag van katoen en een buitenlaag van polyester), en komt met verstelbare oorlussen en een flexibel metalen neusstuk dat zich aanpast aan de contouren van de drager.

Beide versies van het CUSTOMASK® kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen foto of een van onze aangeboden ontwerpkeuzes.

Hoe ziet mijn foto eruit na het drukken op het CUSTOMASK® PREMIUM-mondkapje?

Uw gepersonaliseerde CUSTOMASK® PREMIUM-mondkapje ondergaat een productieproces dat bestaat uit meerdere fasen. Van zodra u uw masker gepersonaliseerd hebt, wordt uw foto in scherpe resolutie afgedrukt met geavanceerde technologie (we gebruiken oplosmiddelvrije inkt). De plooien worden pas genaaid nadat de afbeelding afgedrukt is, zodat uw foto volledig op het masker gedrukt wordt, en volledig zichtbaar is wanneer u het draagt.

Zijn de CUSTOMASK® NEO en PREMIUM mondkapjes geschikt voor verschillende gelaatsvormen, inclusief deze van kinderen?

De CUSTOMASK®-mondmaskers zijn gemaakt om zich aan te passen aan verschillende gezichtsvormen.

De CUSTOMASK® NEO "Kids" is geschikt voor kinderen van 4 tot 12. Het ontwerp van het masker met elastische oorlussen garandeert een strakke pasvorm. De verstelbare elastische oorlussen van het CUSTOMASK® PREMIUM garanderen een strakke en comfortabele pasvorm voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Onze CUSTOMASK® PREMIUM- mondkapjes zijn gemaakt met Oeko-Tex® gecertificeerd textiel. Al onze maskers worden bedrukt met oplosmiddelvrije inkt.

Bij welke temperatuur mag het CUSTOMASK®-mondkapje gewassen worden?

De CUSTOMASK® NEO kan in de machine gewassen worden bij tot 60°C en kan ook gedesinfecteerd worden aan 75°C in uw oven of microgolfoven. De CUSTOMASK® PREMIUM kan in de machine gewassen worden op 60°C, maar mag niet in de oven/microgolfoven geplaatst worden. De CUSTOMASK® PREMIUM is niet geschikt voor snelle centrifugesnelheid.

Makkelijk en veilig betalen

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!