Betaling en verzendkosten

Informatie over de huidige situatie (6.6.2020)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
100x75cm Foto op Canvas voor €19 (i.p.v. 89,90)

Bespaar 79%

Geef je moeder een speciaal gevoel - geef haar een enorme Canvas Print!

 • Upload je favoriete foto
 • Kies een formaat 100x75cm

Deze aanbieding geldig t/m 28.04.2020 23:59 uur.

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

Bij de vervaardiging van onze producten besteden we aandacht aan verantwoord gebruik van onze grondstoffen en gebruikte materialen.


De beste prijzen op internet

Formaat Prijs Aanbieding
100 x 75cm
€ 89,90 € 19,00
Andere formaten »

Bestseller in Bekroonde Kwaliteit

Foto op canvas afdrukken met BesteCanvas.nl

Handgemaakte Foto op Canvas

 • foto op canvas volledig beeld
 • foto op canvas gedetailleerd beeld
 • foto op canvas in de kamer
Geweldige kleuren en scherpte

Druk uw foto op canvas af - in prachtige kleuren en uitstekende afdrukkwaliteit. Bij BesteCanvas.nl gebruiken we exclusief merkinkt van HP voor uw canvasafdruk. Deze latex inkt met UV-bescherming creëert de fijnste kleuren, contrast en scherpte van de afbeelding. En het beste eraan? Het is volledig vrij van oplosmiddelen en geschikt voor mensen die lijden aan allergieën en kinderen.

Gecertificeerd professioneel canvas

Ons professionele canvas werd specifiek gecertificeerd voor het afdrukken van foto's op canvas. Dit foto canvas werd ontworpen om de meest schitterende foto's af te drukken. Het is precies afgestemd op onze HP latex inkt en creëert een aanzienlijk betere beeldkwaliteit dan conventioneel goedkoop canvas. Het resultaat biedt scherpere foto's en intensere kleuren voor uw foto op doek van BesteCanvas.nl.

Gewoonlijk verzonden binnen 24 uur

Uw gepersonaliseerde canvasafdrukken zijn klaar voor verzending binnen 24 uur. We spannen uw canvas zorgvuldig met de hand over een hoogwaardig houten kader, en maken het stevig vast aan de achterzijde. Dit betekent dat het meteen kan opgehangen worden wanneer het aankomt. Uw afgewerkte foto canvas aanbieding wordt vervolgens verzonden als verzekerd pakket.

Individuele randontwerpen

 • canvas foto gevouwen rand
 • canvas foto gespiegelde rand
 • canvas foto uitgetrokken rand
 • canvas foto witte rand
 • canvas foto zwarte rand
Gevouwen rand

Net als in een klassiek kunstcanvas, wordt uw fotoafdruk uitgetrokken om op het kader te passen. Zorg ervoor dat er zich geen belangrijke elementen van het onderwerp te dicht bij de randen bevinden wanneer u uw canvas ontwerpt.

Gespiegelde rand

Uw afbeelding kan volledig gezien worden op de voorzijde van de canvasafdruk. De buitenste rand van uw afbeelding wordt vervolgens gekopieerd, gespiegeld en aan het kader toegevoegd.

Uitgetrokken rand

Voor deze rand worden de buitenste pixels van uw onderwerp in lengterichting uitgetrokken en rond het kader gespannen. Uw afbeelding wordt volledig op de voorzijde van het canvas weergegeven.

Witte rand

Met dit soort rand wordt er niet afgedrukt op de rand van uw canvas. Er wordt een witte rand toegevoegd aan de gevouwen zijden die uw afbeelding versterkt en benadrukt.

Zwarte rand

Uw afbeelding wordt enkel op de voorzijde afgedrukt, terwijl er een zwarte rand wordt gegenereerd op de zijden rond de foto op canvas. De zwarte rand biedt een leuk contrast met de meeste onderwerpen.

Echt houten kader

fotos op canvas kader 4 cm
XXL - houten kader (4 cm)

Kies het XXL - houten kader voor een verbeterde stabiliteit en een waar galerij-effect. Dit werkt vooral voor foto's op canvas in extra grote formaten wat hen extra stabiel en expressief maakt. Het dikke, maar vederlichte sparrenhouten kader maakt het gemakkelijk om op te hangen.

fotos op canvas kader 2 cm
Standaard canvas kader (2 cm)

Tijdens het productieproces maken we gebruik van een hoogwaardig spieraam gemaakt van sparrenhout voor uw foto canvas. Het stevige houten kader heeft een dikte van 2 cm en is zo licht dat u slechts enkele nagels nodig hebt om uw nieuwe foto op canvas aan de muur te hangen.

Premium schaduwlijst

 • foto canvas premium kader goud voorzijde
 • foto canvas premium kader goud voorzijde detail
 • foto canvas premium kader goud rugzijde
 • foto canvas premium kader zilver voorzijde
 • foto canvas premium kader zilver voorzijde detail
 • foto canvas premium kader zilver rugzijde
 • foto canvas premium kader glanzend zwart voorzijde
 • foto canvas premium kader glanzend zwart voorzijde detail
 • foto canvas premium kader glanzend zwart rugzijde
 • foto canvas premium kader mat zwart voorzijde
 • foto canvas premium kader mat zwart voorzijde detail
 • foto canvas premium kader mat zwart rugzijde
 • foto canvas premium kader wit voorzijde
 • foto canvas premium kader wit voorzijde detail
 • foto canvas premium kader wit rugzijde
 • foto canvas premium kader bruin voorzijde
 • foto canvas premium kader bruin voorzijde detail
 • foto canvas premium kader bruin rugzijde
 • foto canvas premium kader Eiken antiek optiek voorzijde
 • foto canvas premium kader Eiken antiek optiek voorzijde detail
 • foto canvas premium kader Eiken antiek optiek rugzijde
 • foto canvas premium kader essen optiek voorzijde
 • foto canvas premium kader essen optiek voorzijde detail
 • foto canvas premium kader essen optiek rugzijde
 • foto canvas premium kader palissander optiek voorzijde
 • foto canvas premium kader palissander optiek voorzijde detail
 • foto canvas premium kader palissander optiek rugzijde

Het kaderwerk van onze keuze voor uw foto op canvas. De kenmerkend gevouwen randen van het canvas zijn zichtbaar door het decoratieve zwevende kader, waardoor het zwevende kader een erg populaire inkaderstijl is in galerijen.

Creëer uw eigen foto op canvas en kies een geschikte schaduwlijst uit vele verschillende ontwerpen:

Makkelijk en veilig betalen

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar [email protected] met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!