Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Beste deals in de nieuwsbrief

Naar welk adres moeten we je waardebon verzenden?

Hoe haal ik voordeel uit de

Beste Deals

Ontvang de hoogste kortingen! Onze beste prijzen zijn exclusief voor nieuwsbriefabonnees!

Nieuwe Producten

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en opties voor prachtige foto's!

Tips & Inspiratie

Word geïnspireerd door de motieven en verhalen van andere klanten!

Makkelijk en veilig betalen

Bedankt voor uw registratie.

Er werd een bevestigingslink naar uw e-mailadres verzonden. Gelieve op deze link te klikken om de exclusieve aanbiedingen te ontvangen.

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt op: 14 september 2020

Laatst bijgewerkt op: 2022-05-19

1.Privacyverklaring

Dan voor uw bezoek aan onze website. We willen u erop wijzen dat uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met art. 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Verantwoordelijke van account

De partij genoemd in de onderstaande afdruk is verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van gegevens.

Opslaan van het IP-adres

We slaan het IP-adres dat door uw webbrowser wordt verzonden maximaal 30 dagen op. We doen dit om aanvallen op onze webpagina's te kunnen detecteren, beperken en elimineren. Om de bron van dergelijke aanvallen op te sporen, moet het IP-adres tijdelijk worden opgeslagen. Na afloop van deze periode verwijderen we het IP-adres De rechtsgrondslag is art. 6 lid 1 onder f) AVG.

Gebruiksgegevens

Als u onze websites bezoekt, worden de zogenaamde gebruiksgegevens voor statistische doeleinden tijdelijk als een protocol opgeslagen op onze webservers. We gebruiken onze eigen servers die zich op ons terrein bevinden, evenals HostEurope, PlusServer en de servers van Amazon Web Services (AWS). Alle servers bevinden zich in Duitsland. Daarnaast kunnen gebruiksgegevens worden gebruikt om de kwaliteit van onze websites te verbeteren. De rechtsgrondslag is art. 6 lid 1 onder f. Deze gegevensverzameling bestaat uit:

 • De website waarvan het bestand is aangevraagd
 • De naam van het bestand
 • Datum en tijdstip van de aanvraag
 • De hoeveelheid overgedragen gegevens
 • De toegangsstatus (bestand getransfereerd of bestand niet gevonden)
 • De beschrijving van het gebruikte type webbrowser
 • Het IP-adres van de aanvragende computer

De bestelling van fotoproducten

Als u bij ons een product bestelt, slaan we de volgende gegevens op:

 • De website waarvan het bestand is aangevraagd
 • De naam van het bestand
 • Datum en tijdstip van de aanvraag
 • De hoeveelheid overgedragen gegevens
 • De toegangsstatus (bestand getransfereerd of bestand niet gevonden)
 • De beschrijving van het gebruikte type webbrowser
 • Het IP-adres van de aanvragende computer
 • De afbeeldingsbestanden die u verzendt
 • Andere informatie die door u wordt verstrekt, zoals uw e-mailadres, naam en adres

We slaan deze gegevens vaak gedurende 6 maanden op, maar het kan zijn dat we ze een beetje langer bewaren voor een bestelling of een klacht.

De periode van 6 maanden is nodig voor een bevel voor mogelijke juridische verdediging, dit is vereist in het kader van de garantiewetgeving binnen de consumentvriendelijke periode van § 477 BGB (op basis van Richtlijn 1999/44/EG van het Europees Parlement en de Raad van 25 mei 1999) en noodzakelijk om de beweerde beweringen te kunnen herzien.

Een langere opslagruimte voorbij dit is mogelijk om juridisch dwingende redenen, zoals boekhoudkundige redenen.

Uw volledige IP-adres wordt slechts 90 dagen opgeslagen.

2.Overdracht van gegevens aan derden

Overdracht van gegevens aan derden

We dragen uw gegevens over aan serviceproviders die ons ondersteunen bij de werking van onze websites en de bijbehorende processen in overeenstemming met art. 28 AVG. Onze dienstverleners zijn strikt gebonden aan onze instructies en zijn daardoor contractueel gebonden. We gebruiken de volgende dienstverleners:

We gebruiken deze diensten om onze website te verbeteren en controleren: emarsys, SalesForce, Facebook Business Manager - Facebook Custom Audience List, Google - Google Customer Match List, intelliAd, Google Analytics, Google AdSense, Google Adwords en Youtube

Voor de uitvoering van marketingmaatregelen werken we samen met de volgende marketingpartners: Google Adwords, Google AdSense, Google Display Netwerk, Youtube, Bing, Facebook, en ook Afilliate Netwerken (Awin, Flexaanbiedingen, Cross-selling, Zanox, Affilinet, Webgains, Tradetracker, Daisycon, CJ Affiliate door Conservant, Belboon, Adcell ) en hun respectieve gelieerde partners.

Deze marketingpartners controleren of u al dan niet op onze site bent beland door op een item in een reclamecampagne te klikken. Dit biedt ons de mogelijkheid om gerichte marketingstrategieën te ontwikkelen en u als gebruiker een optimale ervaring in reclame te garanderen.

Voor de verzending van nieuwsbrieven in e-mail en gedrukte vorm gebruiken we: Optilyz.

We gebruiken de volgende diensten voor hostingdoeleinden: Amazon Elastic Cloud Computing (EC2), Amazon Elastic Load Balancer (ELB), Amazon Relational Database Services (RDS) en Amazon Simple Storage Service (S3) van Amazon Web Services (AWS), met behulp van het AWS-gegevenscentrum in Frankfurt.

Voor het overige gebruiken we de speciale aanbiedingen van Sovendus GmbH. Daarom is het volgende van toepassing bij een bestelling:

Voor de selectie van een aanbieding die momenteel van regionaal belang voor u is, pseudonimiseren en coderen we de vorm van uw adres, geboortejaar, land, postcode, hash-waarde van het e-mailadres en uw IP-adres om over te dragen aan Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe (Sovendus) (Art. 6 lid 1 f AVG). De gepseudonimiseerde hash-waarde van het e-mailadres wordt ook gebruikt, rekening houdend met een eventueel verzet tegen reclame van Sovendus (art. 21 lid 3, art. 6 lid 1 c AVG). Het IP-adres wordt door Sovendus uitsluitend gebruikt voor beveiligingsdoeleinden van gegevens en doorgaans na zeven dagen geanonimiseerd (art. 6 lid 1 f AVG).

Wanneer u op een speciale aanbieding klikt, ontvangt Sovendus ook uw naam, uw adresgegevens en uw e-mailadres in gecodeerde vorm ter voorbereiding op de gepersonaliseerde aanvraag voor de speciale aanbieding van de productaanbieder (art. 6 lid 1 b, f AVG).

Raadpleeg voor meer informatie over het verwerken van uw gegevens door Sovendus, het online privacybeleid op www.sovendus.de/datenschutz.

Waardebonnen van Sovendus GmbH: Voor de selectie van een op dit moment voor u interessant waardebonaanbod worden door ons gepseudonimiseerd en versleuteld de hash-waarde van uw e-mailadres en uw IP-adres aan Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe, Duitsland (Sovendus) doorgestuurd (Art. 6, lid 1 f AVG). De gepseudonimiseerde hash-waarde van het e-mailadres wordt gebruikt om rekening te houden met een eventueel aanwezig verzet tegen reclame van Sovendus (opt-out) (Art. 21 lid 3, Art. 6 lid 1 c AVG). Het IP-adres wordt door Sovendus uitsluitend gebruikt ten behoeve van de beveiliging van gegevens en in de regel na zeven dagen geanonimiseerd (art. 6, lid 1 f AVG). We sturen bovendien voor boekhoudkundige doeleinden gepseudonimiseerd; ordernummer, orderbedrag en valuta, sessie-ID, couponcode en tijdstempel door aan Sovendus (art. 6, lid 1 f AVG). Als u geïnteresseerd bent in een waardebonaanbieding van Sovendus, en op uw e-mailadres is geen opt-out in het Sovendus systeem geregistreerd, geven wij bij een klik op de enkel in dit geval getoonde Sovendus-Banner, versleuteld uw aanhef, naam en e-mailadres aan Sovendus door ter voorbereiding van de waardebon (artikel 6, lid 1 b, f AVG). Verdere informatie over de verwerking van uw gegevens door Sovendus is te vinden in de online richtlijnen voor gegevensbescherming op www.sovendus.nl/verklaring_inzake_gegevensbescherming/

Overdracht van gegevens aan derde landen

In sommige gevallen dragen we persoonlijke gegevens over aan een derde land buiten de EU, maar we zorgen er altijd voor dat een passend niveau van gegevensbescherming wordt gehandhaafd, zoals hieronder geïllustreerd:

In het geval van gegevensoverdracht naar de VS vloeit een passend niveau van gegevensbescherming voort uit de overeenkomstige deelname van de dienstverleners aan de Privacyschild-overeenkomst (art. ( 45 lid 1 AVG).

Als het gaat om EU-landen heeft de Europese Commissie besloten tot een passend niveau van gegevensbescherming in overeenstemming met art. 45 lid 1 AVG.

3.Cookies

Cookies

We gebruiken cookies op onze websites. Cookies zijn kleine tekstbestanden die kunnen worden opgeslagen en gelezen op uw apparaat. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen sessie-cookies die onmiddellijk na het afsluiten van uw browser worden verwijderd en permanente cookies die na de afzonderlijke sessies worden opgeslagen. Cookies kunnen gegevens bevatten die het mogelijk maken om het gebruikte apparaat te herkennen. In sommige gevallen bevatten cookies echter alleen informatie over bepaalde instellingen die niet aan een specifieke persoon kunnen worden gekoppeld.

We gebruiken first party cookies en third party cookies van derden als sessie- en permanente cookies op onze websites. De verwerking gebeurt op basis van art. 6 lid 1 onder f) AVG en de bereidheid om de gebruikersbegeleiding te optimaliseren of in te schakelen en de weergave van onze website aan te passen.

De volgende tools plaatsen cookies op onze website en verzamelen persoonlijke gegevens. Vooral het IP-adres en de gebruikersnaam:

Emarsys (als een e-mailmarketingpartner, slaat de gegevens alleen op tijdens uw bezoek)

Facebook-advertenties (om sociale media marketingprojecten te evalueren, slaat de gegevens maximaal 2 jaar op),

Twitter Connect (om verbinding te maken met onze sociale media-accounts, slaat de gegevens maximaal 30 dagen op), Instagram (link om verbinding te maken met onze sociale media-accounts, slaat de gegevens op totdat ze handmatig worden verwijderd), Pinterest (link om verbinding te maken met onze sociale media accounts, slaat de gegevens maximaal 30 dagen op), Google+ platform (link om verbinding te maken met onze sociale media-accounts, slaat de gegevens maximaal 2 jaar op), Facebook Connect (om verbinding te maken met onze sociale media-accounts, slaat de gegevens maximaal 5 jaar op),

Google Analytics (slaat alleen een geanonimiseerd IP-adres op voor webanalyse, slaat de gegevens maximaal 2 jaar op),

IntelliAd (voor webanalyse, slaat de gegevens maximaal 100 dagen op),

Olark (als chat-tool voor ondersteuningsverzoeken),

Google Certified (als een hulpmiddel voor klantbeoordelingen, slaat de gegevens maximaal 2 jaar op), Trusted Shops (als een tool voor klantbeoordelingen), eKomi (als een tool voor klantbeoordelingen),

Sovendus (als reclamepartner voor kortingen, anonimiseert de gegevens na 7 dagen en verwijdert ze na 2 jaar),

Rocket Fuel/Sizmek (als reclamepartner),

en de first party cookies (voor de functionaliteit van de website).

U kunt uw browser zo instellen dat deze u informeert over het plaatsen van cookies. Hierdoor zijn de gebruikte cookies voor u beschikbaar. U kunt cookies ook op elk gewenst moment verwijderen via de bijbehorende browserinstelling en voorkomen dat er nieuwe cookies worden ingesteld (afmelden). Houd er rekening mee dat onze webpagina's mogelijk niet optimaal worden weergegeven en dat sommige functies mogelijk niet langer technisch beschikbaar zijn.

Raadpleeg de volgende uitleg voor meer informatie:

4.Traceer tools

Google Analytics en IntelliAd

Voor de op de behoefte afgestemde vormgeving van onze website creëren we pseudonieme gebruikersprofielen met behulp van Google Analytics en IntelliAd. We leggen uit hoe beide tools werken met Google Analytics als voorbeeld. Google Analytics maakt gebruik van cookies die op uw apparaat worden opgeslagen en door ons gelezen, op deze manier herkennen en tellen we terugkerende bezoekers. De verwerking gebeurt op basis van art. 6 lid 1 onder f) AVG en art. 15 sec. 3 TMG en in het belang van het achterhalen hoe vaak onze websites zijn geopend door verschillende gebruikers.

De informatie over uw gebruik van deze website die door de cookie wordt gegenereerd, wordt meestal overgedragen aan een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Omdat we IP-anonimisering hebben geactiveerd op deze website, wordt uw IP-adres binnen de lidstaten van de Europese Unie van tevoren door Google ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres overgedragen aan een server van Google in de VS (een passend niveau van gegevensbescherming is beschikbaar in overeenstemming met art. 45 lid 1 AVG door deelname van Google aan het privacyschild) en daar alleen ingekort. Voor de orderverwerking hebben we een contract gesloten met Google Inc. (VS) in overeenstemming met art. 28 AVG. Google mag alle informatie daarom uitsluitend gebruiken om het gebruik van onze website voor ons te evalueren en om rapporten samen te stellen over de activiteit op de website.

U kunt zich op elk moment verzetten tegen de verwerking. Gelieve een van de volgende opties te gebruiken:

 1. U kunt het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen in uw browser te selecteren. U dient er echter rekening mee te houden dat u dan mogelijk niet in staat bent de volledige functionaliteit van deze website te gebruiken.
 2. U kunt ook voorkomen dat Google de door de cookies gegenereerde gegevens die verband houden met uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) verzamelt, en deze gegevens verwerkt door de browser plug-in te downloaden en te installeren via de volgende link (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=enl).
 3. Klik hier om u af te melden voor IntelliAd:https://login.intelliad.com/optout.php

5.Retargeting

We gebruiken retargeting-technologieën van Adobe Media Optimizer AMO in combinatie met Google, Facebook en Bing om u op andere websites advertenties te bieden die zijn afgestemd op uw interesses.

Retargeting-technologieën

De verwerking gebeurt op basis van art. 6 lid 1 onder f) AVG. De functionaliteit van deze tools wordt uitgelegd met Google als voorbeeld en geldt voor alle retargeting-technologieën.

Wanneer u onze website bezoekt, worden herkenningskenmerken van uw browser of apparaat opgehaald, uw IP-adres geëvalueerd of een herkenningskenmerk opgeslagen als een klein tekstbestand (bijvoorbeeld het zogenaamde cookie van derden) op uw apparaat. Uw gebruiksgedrag wordt vastgelegd wanneer u verschillende websites bezoekt. De karakteristieken zijn pseudoniem ontworpen. Als u bent aangemeld met uw Google-account, kunnen deze functies rechtstreeks aan uw profiel worden toegewezen. Google kan uw bezoeken aan onze websites linken en opslaan met uw kenmerken, om zo gerichte advertenties weer te geven op andere websites. Op deze manier kan Google ook vaststellen wanneer u eerder onze website bezocht. Wanneer u een pagina bezoekt waarop namens Google advertenties worden weergegeven, worden uw apparaat en browser door Google herkend.

Hieronder vindt u meer informatie over de conversietools.

Conversietool van Google: deze website maakt ook gebruik van de conversietool van Google voor een pseudonieme interne analyse van de effectiviteit van geplaatste advertenties. Als u onze website bezoekt via een andere website door te klikken op een van onze advertenties (tekstadvertenties, banners) die daar worden geplaatst, wordt er een cookie opgeslagen in uw browser door een reclamebanner. Als de banner een advertentiecampagne is in opdracht van Google, zal Google een bijbehorende cookie instellen wanneer er op de banner wordt geklikt. Noch wij, noch onze conversie-partner kunnen zien welke andere websites u heeft bezocht. We verzamelen of ontvangen geen informatie die u persoonlijk identificeert. De informatie die door het bijhouden van conversies wordt verzameld, wordt uitsluitend gebruikt om statistieken op te stellen over het succes en het gebruik van onze campagnes. Deze cookies verlopen na 30 dagen. De rechtsgrondslag voor het gebruik van de cookietechnologie is art. 6 lid 1 f) AVG. Als u niet wilt deelnemen aan dit onderzoek, kunt u de instelling van cookies deactiveren via browserinstellingen of via: http://optout.networkadvertising.org/?C=1#!/

De informatie dat u als anonieme paginabezoeker onze website bezoekt via een reclamebanner van Picanova, wordt afgelezen van uw cookie en anoniem door ons en onze respectieve conversie-partner (bijvoorbeeld Google) verwerkt. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven.

De conversietool van Bing: deze website maakt ook gebruik van de analyse-service Bing Conversion Tracking van Microsoft Corporation (One Microsoft Way Redmond, WA 98052-6399) om het succes van andere geschakelde reclamemaatregelen te meten.

Wanneer u onze website bezoekt via een Pivanova-advertentie van het advertentienetwerk van Microsoft plaats Microsoft een cookie op uw computer. Deze cookies vervallen na 30 dagen en worden niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Met behulp van Bing Conversion Tracking kunnen Microsoft en wijzelf zien dat iemand op onze advertentie heeft geklikt in het advertentienetwerk van Microsoft en is doorgestuurd naar onze site. We kunnen echter niet zien welke andere websites u heeft bezocht. De informatie die door Bing Conversion Tracking wordt verzameld, wordt uitsluitend gebruikt om statistieken op te stellen over het succes en het gebruik van onze reclamecampagnes. We verzamelen of ontvangen echter geen informatie die gebruikers persoonlijk identificeert. De rechtsgrondslag voor het gebruik van de cookie-technologie is art. 6 lid 1 f) AVG.

Als u niet wilt deelnemen aan Bing Conversion Tracking, kunt u ook de instelling van de cookie die hiervoor is vereist, weigeren door bijvoorbeeld een browserinstelling te gebruiken die meestal de automatische instelling van cookies deactiveert. Klik hiervoor gewoon op de volgende link:

https://advertise.bingads.microsoft.com/de-de/ressourcen/richtlinien/optout-optimization

en bevestig uw bezwaar op pagina's die u via deze link kunt bereiken. Verdere informatie en instellingsmogelijkheden voor reclamemaatregelen van Microsoft vindt u hier:

https://advertise.bingads.microsoft.com/de-de/ressourcen/richtlinien/richtlinien-zur-datensicherheit-und-datnschutzerklaerung

De informatie dat u als anonieme paginabezoeker onze website bezoekt via onze reclamebanner, wordt afgelezen van uw cookie en anoniem door Microsoft en onszelf verwerkt. Uw persoonlijke gegevens worden echter niet doorgegeven.

Remarketing

Het is mogelijk dat er zoekwoorden op onze websites voorkomen die uitspraken bevatten over de inhoud van de website, zoals aangeboden producten. We gebruiken Google Tag Manager, Visual Website Optimizer (VWO) en Adobe Media Optimizer (AMO), Google Adwords. Het volgende voorbeeld van Google legt uit hoe het werkt. Google ontvangt deze zoekwoorden die geen persoonlijke of gevoelige informatie bevatten. Wanneer u een pagina bezoekt met zoekwoorden van specifieke producten, slaat Google deze op en wijst deze toe aan uw pseudoniemen. Via deze link kan Google bepalen of onze advertenties aan u worden getoond of niet.

Google Display Advertising Network: we gebruiken ook remarketing-technologieën van Google op onze websites. We gebruiken Cookies om uw computer te herkennen op andere websites die deelnemen aan het Google Display Netwerk van de gelogde gegevens (bezoek aan onze website inclusief datum en tijd, bij voorkeur gebruikte taal, browsertype, besturingssysteem) en om u advertenties voor te stellen die zijn afgestemd op uw veronderstelde interesses. De rechtsgrondslag voor het gebruik van de cookie-technologie is art. 6 lid 1 f) AVG. U kunt de categorieën waarin deze technologie op interesses gebaseerde advertenties weergeeft, bekijken, verwijderen of toevoegen in het Google Display-advertentienetwerk van het beheer van de advertentievoorkeuren van Google. Met deze tool kunt u zich ook afmelden voor het gebruik van cookies voor op interesses gebaseerd adverteren in het Google Display Netwerk door de browserplug-in te downloaden en te installeren om de cookie voor adserving uit te schakelen. Ga naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl voor meer informatie over gepersonaliseerde adserving via Google.

Zodra u hetzelfde browserprogramma gebruikt voor een bezoek aan andere websites op het internet, waarvan de exploitanten geïntegreerde advertentieruimten hebben van het advertentienetwerk van Google Display, wordt de informatie van de cookie automatisch afgelezen door deze websitebeheerder en weergegeven in de reclamebanner om inhoud te tonen die u waarschijnlijk interessante vindt. Deze informatie wordt niet door de andere exploitanten opgeslagen na deze tijdelijke anonieme evaluatie.

De conversietechnologie van Facebook: we gebruiken de "Facebook Remarketing" -service op onze website. De remarketing-technologie van Facebook maakt het mogelijk dat gebruikers die onze website hebben bezocht, opnieuw aangesproken worden via gerichte advertenties op Facebook-websites. We verzamelen of ontvangen echter geen informatie over welke Facebook-gebruikers daadwerkelijk gerichte advertenties ontvangen. We kunnen hier ook geen individuele gebruikers identificeren. De rechtsgrondslag voor deze gegevensverwerking is art. 6 lid 1 f) AVG. Klik hiervoor eenvoudigweg op de volgende link https://www.facebook.com/policies/cookies/ en bevestig u uw bezwaar op de pagina die u via deze link kunt bereiken.

Raadpleeg het Facebook-gegevensbeleid voor meer informatie over het doel en de omvang van het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens door Facebook en voor de instellingsopties om uw privacy op Facebook te beschermen. U kunt zich afmelden via de Digital Advertising Alliance in de Verenigde Staten, de Digital Advertising Alliance in Canada, de Europese Interactive Digital Advertising Alliance in Europa, of uw apparaatinstellingen, zodat u geen op interesse gebaseerde online advertenties van Facebook en andere deelnemende bedrijven te zien krijgt.

De Facebook Pixel voor conversie, laat Facebook en ons weten dat iemand op onze Facebook-advertentie heeft geklikt en is doorgestuurd naar onze pagina. De informatie die door de cookie en/of de afbeeldingen wordt gegenereerd over uw gebruik van deze website, wordt overgedragen aan een Facebook-server in de VS en daar opgeslagen. Facebook gebruikt de zo verkregen informatie om uw gebruiksgedrag met betrekking tot Facebook-advertenties te evalueren. Facebook kan deze informatie ook overdragen aan derden indien de wet dit vereist of wanneer dergelijke derden de informatie namens Facebook verwerken. Facebook koppelt uw IP-adres niet aan andere gegevens die door Facebook zijn opgeslagen.

Cross device remarketing

In principe kan Google de pseudonieme kenmerken van bijvoorbeeld uw eindapparaten zoals tablet, smartphone en inbox van e-mail koppelen (cross device marketing). Op voorwaarde dat u in het verleden akkoord ging met Google voor deze gegevensverwerking. Hierdoor kan Google gerichte advertentiecampagnes op verschillende eindapparaten uitvoeren. We gebruiken dit om onze marketingstrategieën te evalueren. De rechtsgrondslag is art.6 lid 1 onder f) AVG.

Uw gegevens worden verzonden naar Google en opgeslagen in de VS. In overeenstemming met art. 45 lid 1 AVG, de deelname van Google aan het Privacyschild biedt een passend niveau van gegevensbescherming. We werkten samen met Google Inc. (VS) en hebben een contract voor orderverwerking afgesloten in overeenstemming met art. 28 AVG. Google mag daarom alle informatie uitsluitend gebruiken om het gebruik van onze website voor ons te evalueren en om rapporten samen te stellen over de activiteit op de website.

U kunt zich hier te alle tijde tegen verzetten in overeenstemming met art. 21 AVG Klik hiervoor op de volgende link: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en

6.Marketing tools

Voor het aanpassen van onze website gebruiken we Visual Website Optimizer VWO, Adobe Media Optimizer AMO en Google Tag Manager, Google Attribution.

Google Tag Manager beheert tags (code-elementen op de site) die het verkeer, bezoekersgedrag en de invloed van online advertenties en sociale kanalen meten. Naast het testen en optimaliseren van de website maakt het ook gebruik van remarketing- en targetingprocessen.

Google Attribution biedt ons de mogelijkheid om de gegevens van Google Analytics en Google Adwords gebundeld in één tool te evalueren.

Voor meer informatie, zie punt 3ff.

Usabilla:

Op deze website maken we gebruik van de dienstverlening "Usabilla for Websites" van Usabilla B.V. (Rokin 16, 1012 KR Amsterdam, Nederland, hierna "Usabilla"). Usabilla verzamelt feedback van websitebezoekers om ons toe te laten het gebruik van onze website te analyseren en te verbeteren, evenals fouten te elimineren die optreden. Wanneer een gebruiker de knop feedback gebruikt, weergegeven op de website, of een ander feedbackformulier, worden er cookies op zijn computer bewaard en maakt de browser van de gebruiker een rechtstreekse verbinding met de Usabilla server. Usabilla verzamelt informatie zoals het type apparaat en het besturingssysteem, en bewaart het in een gebruikersprofiel. Daarnaast worden er zogenaamde aangepaste variabelen verwerkt, die ons ondersteunen in de verdere optimalisatie van de website, en ons meer informatie verschaffen over de achtergrondinformatie. Hierbij wordt er informatie over de oorsprong van het verkeer (hebt u onze website bereikt via een zoekmachine of door de URL in te geven?) of het aantal artikelen in het winkelkarretje verwerkt. We verwerken uw gegevens enkel in een anonieme vorm, zodat er geen persoonlijke referentie geproduceerd kan worden. Verdere gegevens zoals het e-mailadres en details in het tekstvak voor de feedback, die gebruikt kunnen worden om een persoonlijke referentie te maken, worden enkel verzameld als u dit actief en vrijwillig aangeeft. De cookie wordt enkel bewaard wanneer de gebruiker klikt op de overeenkomstige knop. De legale basis voor deze gegevensverwerking is Art. 6 para. 1 p. 1 lit. f) AVG, aangezien we een legitieme interesse hebben in de analyse van fouten die optreden, en dus in het verbeteren van onze website. Als u beslist om uw persoonlijke gegevens te verstrekken, slaan we deze op voor een periode van 6 maanden, en verwijderen we deze vervolgens volgens de bescherming van gegevens. U kunt zich dan terugtrekken van het verzamelen door de cookie te verwijderen en te blokkeren in uw browser. Dit geldt echter enkel tot u opnieuw op de knop feedback klikt. Verdere informatie vindt u hier https://usabilla.com/privacy.

7.Social Media Plug-ins

Omwille van de gegevensbescherming integreren we sociale plug-ins niet rechtstreeks in onze website. Als u onze pagina's bezoekt, worden er geen gegevens naar sociale mediadiensten zoals Facebook, Instagram, Twitter, XING of Google+ verzonden. Profileren door derden wordt daardoor uitgesloten. De integratie van pagina's dient alleen voor het doorsturen naar onze accounts.

U kunt geselecteerde pagina's nog steeds met één klik op Facebook, Twitter, Pinterest of Google+ knoppen delen en ook zien hoe vaak ze in het verleden zijn gedeeld.

8.Uitleg over de veiligheidsmaatregelen

Gegevensbeveiliging

Om uw gegevens zo volledig mogelijk te beschermen tegen ongewenste toegang, nemen we technische en organisatorische maatregelen. We gebruiken een coderingsmethode op onze pagina's. Uw informatie wordt via het internet met behulp van TLS-codering van uw computer naar onze server verzonden en vice versa. U herkent dit aan het feit dat het slotsymbool in de statusbalk van uw browser is gesloten en dat de adresregel begint met https://

9.Gebruikersrechten

Uw rechten als gebruiker

Bij het verwerken van uw persoonlijke gegevens, verleent de AVG u als gebruiker van een website bepaalde rechten:

1. Recht op informatie (art. 15 AVG):

U hebt het recht om bevestiging te vragen of persoonlijke gegevens over u worden verwerkt; als dit het geval is, heeft u recht op toegang tot deze persoonlijke gegevens en tot de informatie vermeld in artikel 15 van de AVG.

2. Recht op verbetering en verwijdering (artikels 16 en 17 AVG):

U heeft het recht om onmiddellijk de correctie van onjuiste persoonlijke gegevens over u te verzoeken en zo nodig het aanvullen van onvolledige persoonlijke gegevens.

Gebruikers hebben ook het recht om te verzoeken dat hun persoonlijke gegevens onmiddellijk worden verwijderd als een van de situaties vermeld in art. 17 AVG zich voordoet, bijvoorbeeld, als de gegevens niet langer nodig zijn voor de beoogde doeleinden.

3. Recht om gegevensverwerking te beperken (artikel 18 AVG):

U heeft het recht om een beperking op verwerking te vragen als aan een van de voorwaarden opgenomen in artikel 18 AVG wordt voldaan, bijvoorbeeld, als u een bezwaar heeft ingediend tegen verwerking, dit zolang het onderzoek duurt.

4. Recht op gegevensoverdraagbaarheid (art. 20 AVG):

In bepaalde gevallen, beschreven in artikel 20 AVG, heeft u het recht om persoonlijke gegevens over u te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machine leesbaar formaat of om te vragen dat deze gegevens worden overgedragen aan een derde partij.

5. Recht van bezwaar (art. 21 AVG):

Als de gegevens worden verzameld op basis van art. 6 lid 1 onder f) (gegevensverwerking om legitieme belangen te beschermen), heeft u het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen de verwerking om redenen die voortkomen uit uw specifieke situatie. We zullen de persoonlijke gegevens dan niet langer verwerken, tenzij er aantoonbaar dwingende redenen zijn om bescherming te bieden voor de verwerking, die zwaarder wegen dan de belangen, rechten en vrijheden van de betrokkene, of als de verwerking dient om rechtsvorderingen te doen gelden, uit te oefenen of te verdedigen.

6. Recht van beroep bij een toezichthoudende autoriteit

In overeenstemming met art. 77 AVG, heeft u het recht om beroep te doen op een regelgevende instantie als u van mening bent dat de verwerking van gegevens over u in strijd is met de voorschriften voor gegevensbescherming. Het recht op beroep kan worden uitgeoefend voor een toezichthoudende instantie in de lidstaat waar u verblijft, werkt of vermoedt dat uw rechten zijn geschonden.

10.Neem contact op met de functionaris voor gegevensbescherming.

Contactgegevens van de functionaris voor gegevensbescherming.

Onze functionaris van de bescherming van bedrijfsgegevens, geeft u met plezier informatie of suggesties over gegevensbescherming:

datenschutz süd GmbH
Wörthstrasse 15
97082 Würzburg, Germany
E-mail: data-protection-officer@unitedartsgmbh.com

Voor vragen met betrekking tot gegevensbescherming, in het bijzonder met betrekking tot het doen gelden van de rechten van de betrokken personen, neemt u in de eerste plaats contact op via het e-mailadres voor gegevensbeveiliging dat op de opdruk staat.

11.Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Op onze website bieden wij u de mogelijkheid om u te abonneren op onze nieuwsbrief, wat los staat van het bestellen van fotoproducten. Hiervoor moeten we uw e-mailadres en uw naam opslaan. Als u ons een afzonderlijke toestemming heeft gegeven om u per e-mail op de hoogte te houden van onze eigen producten en diensten, worden deze verwerkt in overeenstemming met art. 6 lid 1 onder a) AVG. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken (bijvoorbeeld via de link om de nieuwsbrief te annuleren, die u in elke nieuwsbrief via e-mail vindt), zonder dat dit de legaliteit van de vorige verwerking aantast. Als de toestemming wordt ingetrokken, stoppen we de bijbehorende gegevensverwerking. De gegevensverwerking is wettelijk tot deze wordt ingetrokken.

Daarnaast versturen we nieuwsbrieven naar onze klanten binnen de wettelijk toegestane omvang; u kunt hier ook bezwaar tegen maken door op de link te klikken in zo'n nieuwsbrief via e-mail (afmelden).

We gebruiken de mailservice Optilyz. Optilyz slaat hiertoe informatie over u op. U kunt in detail zien over welke gegevens het gaat op

https://www.optilyz.com/de/datenschutzerklaerung

12.Gedrukte mailings

Voor al het overige gebruiken we de door u opgegeven adresgegevens bij een bestelling voor de postreclame, binnen de wettelijke grenzen. U kunt zich op elk moment verzetten tegen deze reclame.

13.Beperkte toegang

Beperkte toegang

Als u een persoonlijke login wilt aanmaken, moet u zich eerst registreren. We verzamelen de volgende gegevens: titel, achternaam, voornaam, e-mailadres, straat, postcode, stad, land, telefoonnummer (vrijwillige informatie), wachtwoord op basis van art. 6 lid 1 onder b) AVG. We gebruiken de gegevens die u ons tijdens de registratie of tijdens uw aanvragen verstrekt om een profiel voor u te maken, zodat u gemakkelijker een bestelling kunt plaatsen. U kunt uw profiel op elk gewenst moment in het account wijzigen of verwijderen. De gegevens worden dan automatisch uit ons systeem verwijderd. Als er geen bewaartermijnen zijn of, als de gegevens niet vereist zijn in afzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld in het geval van openstaande schulden voor het incasseren van claims).

14.Online winkel

Online winkel

We slaan uw persoonlijke gegevens die u ons stuurt op en gebruiken deze tijdens een orderverwerking in overeenstemming met art. 6 lid 1 letter b) AVG uitsluitend voor het verwerken van uw bestellingen, e-mailadres, naam, adres, verzonden afbeeldingsbestanden, IP-adres. We gebruiken uw e-mailadres meer bepaald voor meldingen over de status van uw bestelling, evenals voor de wettelijk toegestane verzending van de nieuwsbrief, die u op elk moment kunt opzeggen (zie punt 11). We gebruiken uw afbeeldingsbestanden uitsluitend voor de uitvoering van de bestelling, evenals voor interne marketinganalyses. Meestal worden uw afbeeldingsbestanden na 6 maanden verwijderd, zie ook sectie 1, fotoproducten bestellen.

15.Offline klant

Als er op onze website een offline tool beschikbaar is om te downloaden, kunt u deze downloaden door op de downloadknop te klikken. Hiermee kunt u een fotoboek met uw afbeeldingen offline personaliseren en vervolgens online bestellen.

16.Online sollicitaties

We verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de geldende regels voor gegevensbescherming op basis van § 26 BDSG. We verwerken de gegevens die u ons verstrekt in de context van uw online sollicitatie uitsluitend voor de selectie van de sollicitant. Gegevens worden niet verwerkt voor andere doeleinden.

U bepaalt zelf de omvang van de gegevens die u ons wil voorleggen als onderdeel van uw online sollicitatie. Online sollicitaties worden elektronisch doorgestuurd naar onze personeelsafdeling, waar ze zo snel mogelijk worden verwerkt. De verzending is gecodeerd. Doorgaans worden sollicitaties doorgestuurd naar de verantwoordelijken van de relevante gespecialiseerde afdelingen binnen ons bedrijf. Verder worden uw gegevens niet doorgegeven. Uw informatie wordt in ons bedrijf vertrouwelijk behandeld. Als uw sollicitatie niet succesvol is, worden uw documenten na zes maanden verwijderd.

In het geval dat we uw sollicitatie ook in acht mogen nemen voor andere of toekomstige vacatures, voeg dan een notitie toe aan uw sollicitatie. Dan verwerken we uw gegevens op basis van art. 6 lid 1 onder a) AVG.

17.Facebook bedrijfspagina

We beheren een officiële Facebook-pagina onder de URL https://www.facebook.com/bestecanvasnl/ verzamelen, bewaren of verwerken op deze site nooit persoonlijke gegevens van onze gebruikers. Verder wordt er door ons geen andere gegevensverwerking uitgevoerd of geïnitieerd. De gegevens die u invoert op onze Facebook-pagina, zoals opmerkingen, video's of afbeeldingen, worden door ons nooit voor enig ander doel gebruikt of verwerkt.

Facebook gebruikt de zogenaamde webtrackingmethoden op deze pagina. Houd er rekening mee dat Facebook uw profielgegevens kan gebruiken om uw gewoonten, persoonlijke relaties, voorkeuren, enzovoort te evalueren. We hebben geen invloed op de verwerking van uw gegevens door Facebook. Raadpleeg het privacybeleid van Face-book voor meer informatie.

18.Links naar andere websites

Daarnaast vindt u links naar andere websites op onze site. Zodra u via zo'n link deze website hebt bereikt, herkenbaar aan de gewijzigde URL, zijn wij niet langer verantwoordelijk in de zin van de AVG.

19.Chats

Voor klantenondersteuning gebruiken we de chat-tool Olark.

Wanneer u de Olark-chatfunctie gebruikt, slaat Olark gegevens op. U kunt in detail zien welke gegevens Olark opslaat op https://www.olark.com/privacy-policy.

20.Opslagtijd

Zie punt 3 voor meer informatie over de duur van de opslag. Tenzij er meer gedetailleerde informatie wordt gegeven, worden de gegevens opgeslagen zodra deze niet langer nodig zijn.

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!