topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

6 tips voor het maken van betere zwart-witfoto's

user icon clock icon

Oké... Maar waarom zou je zwart-witfoto's willen maken? Is dat niet achterhaald? Of gewoon een eigenaardig iets dat "artiesten met camera's" doen? Waarom zou ik kleuren opgeven? Ze maken alles zo mooi, zo emotioneel, zo... kleurrijk! Dit zijn serieuze vragen, die zichzelf allemaal enigszins lijken te beantwoorden. Maar in dit artikel laten we je zien hoe zwart-wit een klassiek tintje aan je fotografie toe kan voegen. Hoe het je fotografisch repertoire kan uitbreiden. En hoe het je kan helpen om tot de essentie van je onderwerp te komen.

6 redenen voor zwart en wit

 • Grijs, niet afgrijselijk: wanneer kleur in de weg zit
 • Het weergeven van de structurele essentie van details
 • Illustreren van het essentiële met behulp van de grafische impact van afbeeldingen
 • Fotografisch drama met zwart-wit contrast
 • WYSWYG — What you see is what you get
 • Met een vervlogen tijdperk flirten

Grijs, niet afgrijselijk: wanneer kleur in de weg zit

We zullen toegeven dat de kleuren in deze foto van klassieke auto's niet zo "afgrijselijk" zijn. Maar wat valt je op aan deze kleurenfoto? Precies: de twee rode auto's. De vorm van de koplampen? Niet echt. Hetzelfde geldt voor het ritme van de rij auto's. En de open kappen. Het enige dat eruit springt, is de kleur rood! Laat je ogen nu eens over de foto bovenaan deze pagina gaan... Hoewel de zwart-witfoto veel minder scherptediepte heeft dan de kleurenfoto, toont deze ons een veel groter bereik aan vormen. Dankzij het hoge contrast ervaren we de compositie van het beeld als sterker en dynamischer. En we voelen de glazige realiteit van de koplampen... en het chroom glanst! We leren dat minder meer is!

klassieke autos

Het weergeven van de structurele essentie van details

Zwart-witfotografie doen we niet in de digitale donkere kamer; dat wil zeggen, het wordt niet bereikt door middel van latere beeldverwerking op een computer of via apps op een smartphone of tablet. Het is een visuele oriëntatie op structuur, op de essentie van het onderwerp.

Als de zwart-witfoto van de middellijnen van een rijbaan in kleur zou zijn, dan zou deze er waarschijnlijk als een mislukte momentopname uitzien. Als een zwart-witfoto fascineert het ons echter.

We merken de details op. We voelen het ritme van de compositie in de vorm van de drie strepen. En we vinden waarschijnlijk ook de oppervlaktestructuur van het asfalt esthetisch interessant. Het is een korte reis naar de structurele essentie van deze gemeenschappelijke aanblik - een die we de hele tijd zien, maar zelden opmerken.

asfalt dicht omhoog

Illustreren van het essentiële met behulp van de grafische impact van afbeeldingen

De foto-grafische of "tekeningachtige" attributen van een foto - zijn lineaire, vormbepalende elementen - zorgen voor onze visuele zintuigen en esthetische gevoeligheden met aangename stimulatie. Onze hersenen registreren informatie graag ondubbelzinnig. Deze biologische economie zorgt ervoor dat we plezier beleven aan beeldinhoud die gemakkelijk te identificeren is. Hoe belangrijk kleur ook is voor de emotionele kleuring en interpretatie van onze omgeving, hechten we nog steeds veel waarde aan structuur, orde en richting.

Deze architecturale foto van een gotische draagstructuur is esthetisch aantrekkelijk. En het geeft ook duidelijkheid en begrijpelijkheid aan het onderwerp, waardoor we de complexe diversiteit van de stenen bogen snel en efficiënt kunnen begrijpen.

Deze capaciteit voor indrukwekkende grafische effecten is een grote schat en vormt een van de grote charmes van zwart-wit fotografie.

gotische-architectuur-gebouw

De onderstaande foto illustreert heel mooi het belang van het ontlasten van de wereld van ongewenste kleuren. Het is een foto waarin de essentie van het onderwerp door grafische elementen naar voren komt; in het bijzonder de balkonleuningen aan de rechterkant van de foto en, aan de andere kant, de platte, contrastrijke elementen in het portret. De richtingslijnen dienen om de driedimensionaliteit van het onderwerp te versterken. De opvallende uitdrukking van het mannelijke subject houdt de aandacht van de kijker onbetwist vast. Stel je nu een paarse bloempot voor op een van de balkons op de achtergrond... Het zou de manier waarop het beeld scherpstelt en onze ogen stuurt, verpesten.

mannen in het zwart sluiten omhoog

Fotografisch drama met zwart-wit contrast

Overweeg het concept van drama in de literatuur. Het is een literair genre waarin de teksten in de vorm van dialogen zijn gerangschikt, in de regel geschreven om op een podium te worden uitgevoerd. Fotografie kan ook langs deze lijnen worden bekeken. Net als een literair drama is er geen verteller. Het is de foto zelf die ons zijn verhaal vertelt. En individuele elementen gaan de dialoog met elkaar aan. Hoe spannender deze dialogen zijn, hoe stimulerend, inspirerend en spannender de foto zal zijn. Dialoogpartners zijn paren van tegenstellingen zoals licht en donker, zwart en wit, hard en zacht, orthogonaal en diagonaal...

Afgezien van de formele aspecten van de inhoud van de foto, vallen vooral de zwart-witcontrasten op. Er is geen oppervlakkige emotionele perceptie van kleuren. Het is alsof we de acteurs van het stuk zonder hun make-up zien.

Op deze foto is het de piramide in het Louvre, voor klassiek vormgegeven galerijvleugels. De dramatische luchtfoto lijkt hoffelijkheid van de grimmige onweerswolken.

piramide voor louvre

WYSWYG — What you see is what you get

Op dit punt een woord over het herkennen van zulke dramatische stemmingen in zwart en wit en over fotograferen met grijze tinten in het algemeen. Sommige fotografen zijn van mening dat de basis van een goede monochrome opname een goede kleurenfoto is. Maar we zien in zwart-wit anders dan in kleur. En sommige dingen zien we in kleurmodus niet eens door een camera. We hebben het hier bijvoorbeeld over de optische ervaring van hoe kleurenfilters een zwart-witfoto beïnvloeden. Een sterke blauwe lucht wordt diep zwart, een verlegen rosé condenseert tot een diep en rijk grijs. Of zoals een korrel, die het eerdere zilver in de film imiteert, kan het het karakter van een opname veranderen. Daarom is ons advies bij het fotograferen om de zwart-witmodus in te schakelen. Dit is met smartphones heel eenvoudig en je kunt meestal al bepaalde filters selecteren. Het oude gezegde van desktop publishing is hier van toepassing: WYSWYG - What you see is what you get! Zelfs met moderne camera's met verwisselbare lenzen is het vaak mogelijk om naar een creatieve modus over te schakelen en het zwart-witbeeld door de zoeker te zien. Je zult merken dat je geschikte motieven veel nauwkeuriger kunt identificeren.

De grafische aantrekkingskracht van een motief zal je sneller vangen, omdat je minder door de kleur wordt afgeleid, zoals dit bijna abstracte beeld van een voetgangersbrug in Zweden laat zien:

donker meer in Zweden

Met een vervlogen tijdperk flirten

De meesten van ons zijn niet vies van flirten. Maar hoe flirt je met de tijd? Vooral met een tijd die ons al voorbij is? Hoe benader je het, hoe krijg je er een gesprek mee en hoe geef je het weer?

Zwart-witfotografie kan ons hierbij helpen vanwege de tijd van zijn oorsprong, zijn technische en artistieke geschiedenis. In het midden van de 19e eeuw werden uitvindingen gedaan die de mobiele fotografie van vandaag hebben gesticht. Uit het jaar 1826 komt bijvoorbeeld de oudste bewaarde foto van JN Nietfeld: 'View from the Study' (uitzicht vanuit de studeerkamer) op een met bitumen omhuld blik.

Zwart en wit, korrelig, wazig en op fragiel papier - dit zijn de kenmerken van een historische foto. Tegenwoordig interpreteren we deze tekens nog steeds als bewijs van de tand des tijds... ons begrip van klassieke fotografie.

De hier getoonde foto toont deze attributen en voegt een vleugje van het historische verleden toe aan dit huidige onderwerp van het Gardameer, naast de historische architectuur.

oud gebouw in de buurt van het meer

Terug naar het heden... en onze wensen voor veel plezier in een wereld vol kleuren. Moge je foto's in zwart-wit worden genomen en je een groot fotografisch genot geven, en een geweldige inhoudswinst!

Je meest succesvolle foto's kunnen vervolgens aan de muur van je huis worden opgehangen en perfect op de omringende kleuren aansluiten!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!