Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

teaser

Registreer je nu en test BESTECANVAS producten!

Heb je een Instagram kanaal en wil je onze producten beoordelen? Maak je leuke content over fotografie, lifestyle of home & interieur? Solliciteer dan nu en word, met een beetje geluk, een BESTECANVAS influencer!

Registratie is snel en eenvoudig:

 1. Vul het onderstaande formulier in en stuur ons uw aanvraag. Vertel ons over jezelf, je kanaal en je volgers - hoe gedetailleerder, hoe beter!

 2. We zullen uw aanvraag controleren en zo snel mogelijk feedback geven.

 3. Als je geselecteerd bent als BESTECANVAS-influencer, ontvang je een voucher voor onze producten ter waarde van 50EUR - je kunt elk product kiezen dat je wilt.

 4. Beoordeel je BESTECANVAS-product op je Instagram-kanaal.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Makkelijk en veilig betalen

Voorwaarden voor deelname aan het BESTECANVAS influencer programma

United Arts GmbH, Am Gleisdreieck 5, 50823 Keulen, hierna aangeduid als BESTECANVAS, is de organisator en verantwoordelijke voor de uitvoering van het partnerprogramma.

Door deel te nemen aan het partnerprogramma op https://www.bestecanvas.nl/influencer en https://www.instagram.com/bestecanvas_nl accepteert de deelnemer (hierna gezamenlijk aangeduid als "deelnemer") deze deelnamevoorwaarden.

 1. Toelatingsvoorwaarden

  Iedere natuurlijke persoon die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt en volledige rechtsbevoegdheid heeft, kan deelnemen. De deelnemer verzekert dat de productevaluatie alleen wordt uitgevoerd in een geschikte omgeving. Politieke, beledigende, seksueel aanstootgevende, illegale of anderszins degraderende omgevingen zijn niet toegestaan.

  BESTECANVAS behoudt zich het recht voor om deelnemers zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname aan het influencerprogramma bij een overtreding van de bovengenoemde plaatsingsvoorwaarden.

 2. Selectie van partners

  De selectie zal alleen plaatsvinden onder de deelnemers die alle velden die nodig zijn om deel te nemen aan het partnerprogramma hebben ingevuld. BESTECANVAS behoudt zich het recht voor om individuele aanvragen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

 3. Implementatie & verwerking

  Een deelnemer neemt deel aan het partnerprogramma door gratis aan te melden via de link www.bestecanvas.nl/influencer. Als een deelnemer is geselecteerd voor de samenwerking, ontvangt hij een individuele vouchercode voor een bedrag van 50EUR naar het opgegeven e-mailadres, waarmee producten kunnen worden besteld op www.bestecanvas.nl. De vouchercode is drie maanden geldig.

  Na ontvangst van het productpakket verzekert de deelnemer om binnen één maand een verslag te doen van de ervaring met het product in de vorm van een bericht op zijn Instagram-kanaal en de volgende markeringen en hashtags te gebruiken: @bestecanvas_nl, #BESTECANVASnl en #BESTECANVAS. Bij de publicatie van het ervaringsverslag moet MYPICTURE worden genoemd als organisator van het influencerprogramma. Beeld- en tekstinhoud moeten voor publicatie worden verzonden naar BESTECANVAS voor controle.

  Het is uitdrukkelijk verboden om andere bedrijven, producten of diensten te noemen en links naar andere promoties te delen. De deelnemer mag ook productrecensies met de aanbiedingslink op andere kanalen zoals Facebook, YouTube of een blog publiceren. De deelnemer is verboden het bijdrage binnen 12 maanden na publicatie te verwijderen. Na afloop van de samenwerking kan de deelnemer het partnerprogramma verlaten door BESTECANVAS te informeren over zijn vertrek.

 4. Tracking cookies

  Het instellen van cookie-tracking mag alleen na een geldige klik door een gebruiker op de reclamemateriaal en wanneer de landingspagina wordt opgeroepen. Het is verboden om technieken te gebruiken die ertoe leiden dat het reclamemateriaal wordt aangeklikt zonder de bewuste handeling van een gebruiker, bijvoorbeeld pop-ups of side-unders. Dit type campagne wordt niet geaccepteerd. Een klik is alleen geldig als deze vrijwillig is gemaakt.

 5. Vergoeding

  De deelnemer ontvangt geen vergoeding.

 6. Rechten van derden

  Deelnemers mogen de persoonlijke rechten, auteursrechten, merkrechten of intellectuele eigendomsrechten van een derde partij of organisatie niet schenden. Door het plaatsen van de foto of video verklaart de deelnemer dat hij alle rechten op het materiaal heeft en dat het vrij is van derdenrechten. Als er één of meer personen herkenbaar zijn op de foto of in de video, moeten de betreffende personen toestemming geven voor de publicatie. De betreffende toestemmingsverklaring moet op verzoek worden ingediend bij BESTECANVAS. De deelnemers moeten de houder zijn van alle distributie- en exploitatierechten.

 7. Disclaimer

  De deelnemers zijn uitsluitend verantwoordelijk voor de juistheid van de door ons verstrekte informatie. De deelnemer is aansprakelijk voor vorderingen van derden als hij materiaal gebruikt waar hij geen rechten op heeft, of anderszins inbreuk maakt op toepasselijk recht. BESTECANVAS is in dit verband vrijgesteld van de verplichting tot schadevergoeding aan de deelnemer. Indien een foto inbreuk maakt op toepasselijk recht en/of een deelnemer onjuiste informatie verstrekt, zullen de betrokken deelnemers BESTECANVAS vrijwaren tegen elke daaruit voortvloeiende aansprakelijkheid jegens derden.

 8. Recht van gebruik/Overdracht van rechten

  De deelnemer verleent BESTECANVAS het niet-exclusieve, tijd-, ruimte- en inhouds-onbeperkte en sublicentieerbare commerciële en overdraagbare recht om de motieven onherroepelijk en kosteloos te gebruiken. De verlening van rechten omvat uitdrukkelijk alle bekende en onbekende vormen van aanbiedingsmogelijkheden op het internet, met name de mogelijkheid tot integratie binnen betaalde online diensten, websites en sociale media.
  Deze overdracht van rechten omvat met name:

  • Processingrecht
  • Bewerkingrecht
  • Reproductierecht
  • Distributierecht
  • Publicatierecht
  • Recht op digitale opname
  • Compilatierecht
  • Archiveringsrecht
  • Bijdrukrechten
  • Reclamerecht
  • Merchandisingrecht
  • Recht op eerste publicatie.

  Recht om eerder onbekende technologieën te gebruiken die pas in de toekomst zullen ontstaan, waarbij de wettelijke rechten van intrekking onverlet blijven.

  De deelnemer is vrij om deze motieven zelf of door derden te produceren, te distribueren en/of op andere wijze te reproduceren, evenals eventuele kopieën en/of herontwerpen of verwerkelijkingen van deze motieven.

  BESTECANVAS is ook gerechtigd de motieven te gebruiken op verpakkingsmateriaal en in reclame (offline en online) en deze actief te adverteren of te laten adverteren. Als er al rechten van de deelnemer zijn ontstaan of zijn verkregen, vindt de overdracht van rechten plaats bij het uploaden van de foto. De deelnemer verklaart dat hij het recht op toegang opgeeft en afziet van naamsvermelding en naamsvermelding van het motief. Toch wordt de naam meestal vermeld.

  BESTECANVAS is niet verplicht deze rechten uit te oefenen.

 9. Gegevensbescherming

  De deelnemers sturen BESTECANVAS persoonlijke gegevens zoals naam, adres en e-mailadres. BESTECANVAS slaat deze op en gebruikt ze om het partnerprogramma uit te voeren. De deelnemersgegevens worden in overeenstemming met de gegevensbeschermingswetten gebruikt en worden niet doorgegeven aan derden. U vindt de verklaring inzake gegevensbescherming hier: https://www.bestecanvas.nl/privacy.

  Door deel te nemen aan het partnerprogramma gaat de deelnemer akkoord met de elektronische verzameling en verwerking van de door hem verstrekte persoonlijke gegevens ter verstrekking van de ervaringsverslagen voor het BESTECANVAS Instagram-kanaal @bestecanvas_nl.

  Als uw gegevens voor andere doeleinden gebruikt moeten worden, wordt dit van tevoren aangekondigd en vindt dit alleen plaats met uw toestemming.

  Status: 03/20/2023

Dank u wel voor uw registratie.

We zullen uw aanvraag evalueren en zo snel mogelijk een antwoord sturen.

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!