Fotokalender maken voor 2016
BesteCanvas.nl
Nu vanaf
16,90 €*
21 x 29,7 cm
13 pagina's
van 24,90 €

Ontwerp uw persoonlijke fotokalender

Ontwerp online

Ontwerp uw nieuwe fotokalender online en overal!

Ontwerp offline

Ontwerp op uw laptop of desktop - zelfs offline!

Fotoboek

Wilt u in plaats daarvan een fotoboek?
 

Alle tijden en data in één oogopslag in uw individuele fotokalender

Alle afspraken en data in een enkele oogopslag op uw persoonlijke fotokalender

De uitvoering van uw fotokalender is gepersonifieerd, zodat u de titelpagina, en de pagina's per maand met de mooiste en meest waardevolle foto's kunt versieren. Veel verschillende formaten en mooie voorgevormde ontwerpopties voor een bepaalde gelegenheid en afgestemd op uw behoeften staan tot uw beschikking voor uw fotokalender. Wij raden u aan onze kant-en-klare schema's met de bijgevoegde kalender te gebruiken. Natuurlijk staat het u volkomen vrij het ontwerp van uw fotokalender te gebruiken zoals u wilt. Uiteraard zorgen wij ervoor, dat uw fotokalender veilig verpakt zo snel mogelijk naar u verzonden wordt.

Uw individuele fotokalender kunnen worden ontworpen in bestecanva.nl gratis software

Het ontwerpen van uw persoonlijke fotokalender is gemakkelijk

Bij de ontwikkeling van onze fotokalender software, is bijzondere aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijke interface. Door de handige tools, is het makkelijk te gebruiken, zelfs voor kinderen. Het geeft u de geweldige mogelijkheid om uw fotoboek of fotokalender te ontwerpen en te verwerken naar uw persoonlijke voorkeur. En het beste: u kunt uw fotokalender tussentijds opslaan en op elk gewenst moment verder gaan. Wij bieden u aan om de fotokalender software volledig gratis te downloaden door op de bijbehorende knop op onze website te drukken. Het fotokalender software-installatie bestand wordt optioneel op het bureaublad van uw computer of in de download map opgeslagen. De installatie begint onmiddellijk met een korte klik op het bestand. U kunt ons programma gebruiken op een van de volgende besturingssystemen: Windows 2000, XP, Vista en Windows 7. U kunt het programma handmatig op elk gewenst moment verwijderen.


De beste klantenbeoordelingen

2017-03-01. Op Trusted Shops beoordelen onze klanten BesteCanvas.nl met 4.43 sterren van de 5, gebaseerd op 7570 beoordelingen, waarvan er 4980 gepost werden in de afgelopen 12 maanden. Begin nu uw ontwerpen van eigen persoonlijke fotokalender!