Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar info@bestecanvas.nl met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Fotoboek

Nederland

 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd. Fotoboeken en fotokalenders worden afzonderlijk verzonden.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotoboek en -kalender
Productietijd: 3 tot 5 werkdagen
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen
Totaal levertijd: maximaal 12 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
Bestecanvas.nl
fotokalender maken
Begin met een nieuwe fotokalender
Nieuw project
Verder waar u gebleven bent

Ontwerp uw persoonlijke fotokalender

fotokalender maken online

Ontwerp online

Ontwerp uw nieuwe fotokalender online en overal!

Beginnen bestecanvas.nl Web
fotokalender maken offline

Ontwerp offline

Ontwerp op uw laptop of desktop - zelfs offline!

Beginnen bestecanvas.nl Home
fotoboek bestellen

Fotoboek

Wilt u in plaats daarvan een fotoboek?

Terug naar Fotoboek

Fotokalender – belangrijke data en afbeeldingen in een oogopslag

We hebben bij de ontwikkeling van ons fotokalenderprogramma speciaal rekening gehouden met een gebruiksvriendelijke interface. Een overvloed aan handige tools, zo gemakkelijk te gebruiken dat zelfs kinderen het kunnen, biedt u de mogelijkheid om uw fotokalender te ontwerpen en bewerken naar uw smaak. En het beste is: u kunt uw fotokalender opslaan en op elk moment verder werken.

Download en installeer het fotokalenderprogramma gratis: Door op de knop "Download" te klikken, bereikt u gemakkelijk en snel uw doel. Het installatiebestand van de fotokalendersoftware kan, naar eigen keuze, opgeslagen worden op het bureaublad van de computer of in de downloads map. De installatie begint met een simpele muisklik op het bestand.

U kunt uw fotokalender maken met ons programma op elk van deze besturingssystemen: Windows 2000, XP, Vista en Windows 7. U kunt het programma op elk moment manueel verwijderen.


Software voor Windows Software voor Mac
fotokalender

Alle functies van onze software voor uw perfecte fotokalender

 • Foto's knippen, draaien en over elkaar plaatsen
 • Effecten voor kleuren: zwart-wit, sepia, rode filter
 • Kaders: voeg kleurrijke kaders toe aan de foto's (standaard of speciale kleuren), evenals schaduwen en glanseffecten
 • Maskers: hartvormpjes en structuren voor opvallende foto's
 • Speciale effecten: rode-ogenreductie, transparantie, kleurenfoto, kleurverzadiging, contrast enz. voor opvallende foto's
 • Keuze van achtergrond: individueel voor elke pagina met standaardkleuren, speciale kleuren, via handmatige keuze, met uw foto's of door middel van achtergrondsjablonen
 • Teksttools: voeg tekst toe en wijzig individueel de kleur, het lettertype en de grootte
 • Clip-art: gebruik eigen of meegeleverde gegevens als clip-art

Laat u niet verrassen door de kwaliteit van de foto's in uw fotokalender. De kwaliteit wordt verlaagd om sneller te kunnen laden. Voor het afdrukken worden de originele gebruikt, zodat uw fotokalender geleverd wordt met afbeeldingen van de hoogste kwaliteit.

fotokalender 2017

Kies uw besturingssysteem

De beste klantenbeoordelingen

2018-09-11. Samen met een rating van 4.4 sterren op de beschikbare 5, heeft Bestecanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 87% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 8490 beoordeling verzameld door Google en zijn partners. Start nu met het ontwerpen van jouw Fotokalender !

Makkelijk en veilig betalen

 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Paypal
 • Klarna
 • iDeal