Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar info@bestecanvas.nl met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Fotoboek

Nederland

 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd. Fotoboeken en fotokalenders worden afzonderlijk verzonden.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotoboek en -kalender
Productietijd: 3 tot 5 werkdagen
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen
Totaal levertijd: maximaal 12 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
Bestecanvas.nl
fotoboek online
16 pagina's
4.90 €*
van 9.90 €*
Begin met een nieuwe fotoboek
Nieuw project
Verder waar u gebleven bent

Ontwerp uw persoonlijke fotoboek

Kies een platform

bestecanvas.nl Web

fotoboek maken

Ontwerp overal

Ontwerp uw herinneringen online. Perfect om kleinere projecten te maken.

Beginnen bestecanvas.nl Web
Ontwerp:
 • Op uw tablet, laptop of desktop
 • Terwijl u online bent
Beste voor:
 • Minder foto's per pagina
 • Kleine hoeveelheid pagina's
Gebruik uw favoriete browser:
 • IE
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari

bestecanvas.nl Home

fotoboek maken online

Beginnen bestecanvas.nl Home

Ontwerp op uw laptop of desktop - zelfs offline! De beste manier om grote projecten te realiseren.

Beginnen bestecanvas.nl Home
Design:
 • Op uw laptop of desktop
 • Zelfs terwijl u offline bent
Beste voor:
 • Veel foto's per pagina
 • Veel pagina
Gebruik onze gratis software:
 • Windows
 • Mac

Maak een fotoboek - vertel Uw verhaal

fotoboek

U kunt onvergetelijke en belangrijke momenten van uw leven opslaan in een fotoboek, net zoals in een fotoalbum, maar zonder de noodzaak om de foto's ervoor uit te printen. Foto's in BesteCanvas.nl fotoboeken kunnen afgedrukt worden in de afmetingen van de volledige pagina. U bent de ontwerper, en met de tools kunt u een volledig aangepast fotoboek maken met uw unieke verhaal. Het kan een boek zijn over uw zomervakantie van 2014 of over de geboorte van een kind.

Houd u warm in de late herfstavond door foto's van afgelopen zomer te bekijken. Uw vrienden en gasten genieten er evenveel van als uzelf. Schrijf uw unieke fotoboek door favoriete herinneringen te selecteren en hen in de gekozen volgorde te plaatsen. BesteCanvas.nl fotoboeken – smaakvolle manier om kleurrijke herinneringen op te slaan!

Uw fotoboek - de leukste gebeurtenissen in een perfecte boekband

fotoboeken

Het fotoboek is de beste manier om speciale momenten, zoals een geweldige vakantie, trouwfeesten, mooie momenten of ongelofelijke tijden te bewaren. Bestel uw prachtigste foto's in een fotoboek en vertel het vertaal van een gebeurtenis op meerdere pagina's door uw eigen ogen. We bieden de hoogste kwaliteit, door middel van innovatieve afdruktechnologie, die supermoderne en heldere kleuren garandeert.

Ons fantastische eersteklas fotopapier geeft de foto's weer als een stijlvol fotoboek. Uw fotoboeken wordt zorgvuldig met de hand gebonden en we leveren superieure kwaliteitsproducten aan de laagste prijs.

Ons uitgebreide gratis boekprogramma helpt u de vorm van uw persoonlijke fotoboek maken. De snelle en gemakkelijke navigatie is eenvoudig te begrijpen, zelfs voor onervaren gebruikers. De creatieve mogelijkheden lijken eindeloos. Vergeleken met een traditionele fotomap, kunnen uw foto's verschillend georiënteerd worden, zodat het lijkt alsof ze bewegen. Kies nadien de geschikte achtergrond uit onze vele sjablonen, of u kunt zelf een afbeelding selecteren die over de volledige pagina weergegeven wordt. Alvorens we uw fotoboek afdrukken, kunt u digitale verbeteringen aan uw foto's aanbrengen en hen optimaal verlichten. Met onze gratis software kunt u wijzigingen tussen jobs opslaan. Geef uzelf een stralend fotoboek dat lange tijd dient als een bron van geweldige vreugde.

De beste klantenbeoordelingen

2018-09-11. Samen met een rating van 4.4 sterren op de beschikbare 5, heeft Bestecanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 87% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 8490 beoordeling verzameld door Google en zijn partners. Start nu met het ontwerpen van jouw Fotoboek !

Kies uw besturingssysteem

Makkelijk en veilig betalen

 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Paypal
 • Klarna
 • iDeal