Betaling
BesteCanvas.nl
Betaling
 

Welke betaalmethodes zijn er?

U kunt de producten betalen via PayPal, IDeal, Op rekening (Klarna), Vooruitbetaling en CreditCard (Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express) . Als u "op rekening" bestelt, heeft u 14 dagen de tijd op te betalen en kunt u dus achteraf betalen. 

Kan ik mijn bestelling ook in termijnen betalen?

Nee, helaas bieden wij dit niet aan. 

Kan ik de producten ook contant ter plaatse betalen?

Contant betalen is helaas, uit logistieke redenen, niet mogelijk. Stuurt u ons alstublieft ook geen cheques of contant geld toe. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het verloren geld/cheque. 

Ik heb geen factuur ontvangen

Neem contact op met onze klantenservice en geef de betaalmethode door die u gekozen heeft. 

Wat is het 3D-Secure veiligheidsproces?

Het 3D-Secure veiligheidsproces verzekerd dat de creditcardhouder daadwerkelijk de koper is. Door het gebruik van 3D Secure, profiteert u van een omkering van aansprakelijkheid voor een verrekende verkoop met Visa en MasterCard. Dit betekent dat u beschermd bent tegen het risico voor intrekking van de transacties omwille van misbruik. Bent u aangemeld voor het 3D Secure-proces via een van de registratiemethoden, wordt er tijdens het afrekenen een pagina van uw bank getoond waar u uw wachtwoord kunt invullen. Enkel met het juiste wachtwoord dat alleen bij u en uw bank bekend is, wordt de betaling doorgevoerd. Als u nog niet bent aangemeld wordt u doorgestuurd naar de beveiligde pagina van de bank voorafgaand aan de betaling.