topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Natuurlijk licht gebruiken om prachtige foto's te maken

Hoe natuurlijk licht je foto's beïnvloedt
user icon clock icon

Er zijn drie elementen nodig voor een aantrekkelijke foto: onderwerp, compositie en licht. Het licht kan van een kunstmatige bron afkomstig zijn. Het kan ook van een natuurlijke bron afkomstig zijn, zoals de maan... of zelfs vuurvliegjes. Natuurlijk komt het natuurlijke licht dat we voor foto's gebruiken meestal van de zon. We kunnen deze lichtbronnen gebruiken om onze foto's te verbeteren, een scène te zetten of drama en magie te injecteren. In dit artikel laten we je dus de juiste manier zien om natuurlijk licht te gebruiken.

De verschillende soorten natuurlijk licht...

 • Gericht licht
 • Geen licht (schaduw)
 • Achtergrondverlichting
 • Lichtstralen
 • Diffuus licht
 • Gekleurd licht
 • Lichtvlekken

Licht

is meer dan alleen helderheid. Leo Tolstoy zei het op deze manier: "Alle diversiteit, charme en schoonheid van het leven bestaat uit licht en schaduw." Dit licht als fotograaf vastleggen - als lichtkunstenaar - kan de meest veeleisende taak zijn. En om dit licht te vangen, moet men het eerst waarderen. Dus voor nu, zet de camera weg...

Kijk naar de scène en je onderwerp. Merk bewust het licht op. En de schaduw. Uit welke richting komt het licht? Waar vallen de schaduwen? Besteed aandacht aan de aard van het licht en of de eigenschappen geschikt zijn voor het soort foto dat je wilt maken.

Omdat licht in veel verschillende vormen komt...

Gericht licht

Deze term omvat al het licht dat duidelijk uit een bepaalde richting komt. Dit omvat ook geen licht (schaduw). We gebruiken gericht licht wanneer we ons onderwerp krachtiger, levendiger willen laten lijken... wanneer we het drama willen verhogen. Hoe meer zijwaarts het gerichte licht, hoe intenser en langer de schaduwen worden. Op de onderstaande foto wordt de stoel van een Franse tuinstoel verlicht door zonlicht dat onder een steile hoek door een zolderraam stroomt. Het licht creëert een kleurenspel op de noodlijdende stoel. De schaduw onthult niet alleen de lichtbron van de foto, maar laat ook een donkere kopie van het werkelijke onderwerp op de vloer zien.

houten vloer met schaduwen

Voor een portret kan dit soort sterk zijwaarts licht echter meer kwaad dan goed doen. De neus zou de helft van het gezicht overschaduwen.

Diffuus licht

Voor gezichten bevelen we over het algemeen meer diffuse verlichting aan. Oogkassen vereisen bijzondere aandacht. Licht dat te sterk van boven valt, kan de ogen in duisternis verhullen, waardoor een mooi gezicht in een wasbeer verandert. De subtiele driedimensionaliteit van een gezicht vraagt om subtiele, driedimensionale verlichting.

wasbeer dicht omhoog

Een portret in de felle zon lijkt misschien aantrekkelijk, maar het is een beter idee om onder de parasol of luifel van een nabijgelegen bar te werken. Je krijgt het diffuse licht dat je nodig hebt voor een beter verlicht beeld... en misschien zelfs een Aperol Spritz op de koop toe.

vrouwen met krullend haar

Diffuus licht kan ook in landschapsfotografie een heel mooi stilistisch instrument zijn. Op de hier getoonde foto uit Bretagne creëren twee soorten licht de sfeer van de foto. Allereerst het diffuse licht op de boten op de voorgrond. De wereld is hier op orde; de boten liggen rustig voor anker en de zee is sereen en heeft geen last van golven.

Maar de achtergrond ziet er heel anders uit. Een wervelwind raast langs de kust. De commotie van de door de wind aangedreven wolken wordt doortrokken door een lichtstraal die vanuit een steile hoek binnenkomt. Dit genereert dynamiek en spanning, waardoor er een contrast ontstaat met de meer rustige voorgrond. Om een meer consistente esthetische indruk te krijgen, heb ik vervolgens de kleuren van de lucht en de zee aangepast om ze beter te laten matchen.

storm in de zee

Gekleurd licht

We beschouwen licht als vanzelfsprekend, zowel in de manier waarop we het waarnemen als in de manier waarop we het gebruiken. Maar licht maakt ons bestaan mogelijk. En vanuit wetenschappelijk oogpunt is het begrijpen van dit natuurlijke fenomeen niet zo eenvoudig. Licht kan een deeltje of een golf lijken, dit is afhankelijk van het soort experiment dat wordt gebruikt om de aard ervan te begrijpen. En individuele lichtfenomenen zijn niet minder complex.

Het blauw van de hemel wordt bijvoorbeeld in onze hersenen gecreëerd als zonlicht dat wordt verspreid door de atmosfeer van de aarde. De atmosfeer verspreidt het blauwe deel van het licht veel sterker dan de andere kleuren. Als dit niet het geval zou zijn, dan zou de lucht overdag net zo zwart zijn als 's nachts. Het is deze zogenaamde Rayleighverstrooiing die ons een hemel als "blauw" laat ervaren. Omdat we een blauwe lucht met zon, warmte en groei associëren, is het voor ons een positief symbool en stilistisch instrument geworden.

Als we kijken naar de manier waarop een prisma zonlicht splitst, dan zien we dat licht uit verschillende kleuren bestaat. Onze camera's en onze hersenen nemen elk dit kleurenbereik anders waar.

Verlichte objecten in de schaduw worden koeler verlicht. Objecten in direct zonlicht zijn neutraal verlicht. Onze geest kan dit effect corrigeren, omdat de hersenen bijvoorbeeld weten dat een gezicht altijd dezelfde huidskleur heeft, of het nu in de schaduw of in de zon is. Een camera weet dat niet. Dus we kunnen in het schaduwgedeelte van een foto een vale kleur zien, terwijl in het zonnige gedeelte een warmere kleur te zien is.

Dit is waar de zogenaamde witbalans kan helpen. Dit is een camera-instelling waarmee je de camera kunt vertellen over het licht waarin je fotografeert. Apps of beeldverwerkingsprogramma's op de computer kunnen deze correctie ook aanbrengen nadat een afbeelding is gemaakt. De kunstmatige intelligentie ("AI") van onze camera's maakt deze aanpassingen steeds minder noodzakelijk, omdat AI onze onderwerpen en het licht eromheen kan analyseren.

Maar laten we de technologie even laten voor wat het is en teruggaan naar de atmosfeer... in de letterlijke zin van het woord. Wanneer de zon laag staat, dan moet het licht een langere afstand afleggen door de atmosfeer van de aarde en wordt er meer blauw licht in de ruimte verspreidt. Er komt minder blauw licht tot de aarde en er komt dan meer roodachtig licht. Dat is hoe we zulke prachtige romantische zonsondergangen krijgen! Witbalans is ook hier een goed idee. Hoewel - soms krijg je gewoon geen genoeg van die prachtige, opzichtige kleuren...

zonsondergang

We noemen deze tijd van warme, rood en gouden kleuren het "Gouden Uur". Er is er één in de ochtend en een andere in de avond. Als je op de plek waar je bent niet op giswerk wilt vertrouwen om het "Gouden Uur" te bepalen, dan kunnen speciale apps het voor je vinden. Je kunt bijvoorbeeld de app 'Moments' gebruiken om op verschillende dagen op bijna elke plek ter wereld de lichtomstandigheden en de koers van de zon op te zoeken.

Het "Gouden Uur" wordt door het "Blauwe Uur" gevolgd; dat, ondanks zijn naam, slechts enkele minuten kan duren. Het is het licht bij zonsopgang of zonsondergang, net voordat de zon opkomt of kort nadat deze achter de horizon is verdwenen. Wanneer de lucht helder is, is het speciale aan deze tijd van de dag dat, terwijl al het zonlicht verdwenen is, er een grotere hoeveelheid blauw licht in de atmosfeer wordt verspreid. Dit fenomeen stelt ons in staat om afbeeldingen te maken met een bijzonder diepblauwe lucht.

Lichtvlekken

We komen nu bij een fenomeen waarbij we, als we door de zoeker kijken, over het algemeen iets minder schaduw zien dan de voltooide foto laat zien. Ik heb het over het licht-en-schaduwpatroon van bomen of andere objecten die de zon blokkeren. Ons brein corrigeert meestal het beeld voordat we de ontspanknop indrukken... maar een camera reproduceert alles wat ervoor staat. Het resultaat: onaantrekkelijke schaduwen op het gezicht:

blonde vrouwen

Maar waar schaduw is, is ook structuur. We kunnen dit effect fotografisch gebruiken. Jaloezieën kunnen bijvoorbeeld een artistieke en expressieve presentatie creëren:

vrouwen met bruin haar en blauwe ogen

Als het gaat om lichtvlekken, willen we je graag verleiden met de veelgevraagde lichtvlekken, beter bekend als "bokeh". Deze term komt uit het Japans en betekent zoiets als "onscherp" of "wazig". We adviseren je niet om wazige foto's te maken. In plaats daarvan gaat bokeh over hoe een bijzonder esthetische opstelling van lichtvlekken een fotografische achtergrond kan creëren die we subjectief als mooi ervaren. Achtergrondverlichting en individuele reflecties hebben een sterk effect op bokeh. Maar lensontwerp speelt ook een rol. Er zijn zelfs portretlenzen met diafragma-bladen die op magische wijze bijzonder mooie bokeh creëren.

Een mooie bokeh kan ook bij het ontwerpen van landschapsfoto's een decoratieve rol spelen. Met een wijd open diafragma kun je bijvoorbeeld deze prachtige lichtcirkels krijgen:

licht zonder motief

Licht zonder onderwerp of onderwerp zonder licht: beide zijn problematisch. Zoals Andreas Feininger opmerkte: "Wanneer de lichtomstandigheden ongunstig zijn of onderwerpen onaantrekkelijk, dan bestaat kunst eruit om de ontspanknop NIET in te drukken."

We wensen je veel succesvolle ontspanningen van de sluiter, met goed natuurlijk licht... en natuurlijk, veel plezier bij het afdrukken en presenteren van je meesterwerken!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!