Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar info@bestecanvas.nl met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Fotoboek

Nederland

 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd. Fotoboeken en fotokalenders worden afzonderlijk verzonden.

Levertijden Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

 • Canvas: 4-7 werkdagen*
 • Ingelijste foto: 6-8 werkdagen
 • Canvas + Schaduwlijst: 6-8 werkdagen*
 • Alu / Acryl Fine Art: 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijden mokken, kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

 • 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijd Standaard Fotoboek

 • 7-12 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijd Fotokalender

 • 7-9 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Bestellingen met slechts één product (excl. fotoboeken en fotokalender) van een formaat 40x30cm of kleiner worden automatisch zonder traceercode verstuurd.

 

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd. De verzending van Duitsland naar Nederland duurt over het algemeen tussen de twee en vier werkdagen. Houd er rekening mee, dat bij de verzending een vertraging zou kunnen ontstaan (uitzonderlijk geval). Helaas hebben wij geen grote invloed op hoe snel het pakket afgeleverd wordt.

 

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
Bestecanvas.nl

Ontwerp fotoboek op een meer verbeeldende manier

Tips voor uw fotoboek ontwerp

Een fotoboek ontwerpen – hoe moeilijk kan het zijn? Maar van zodra u van start gaat, rijst de eerste vraag: Hoe begin ik eraan? Welke structuur is het meest geschikt? En welke indeling gebruik ik het best? Onze tips helpen u het perfecte ontwerp te creëren voor uw fotoboek. En het best van al: het is heel simpel...

In het verleden had men een moeilijke taak om een fotoboek samen te stellen: Afdrukken verzamelen, een selectie maken, lijmen, handmatig labelen... dit was (en is) een eerder saaie kwestie. En het wordt zelfs slechter indien u de taak halfslachtig uitvoert - dan is het resultaat gewoonlijk niet erg origineel en - zeker een grote tekortkoming - het fotoboek kan niet gereproduceerd worden.

Heel wat moeite en beperkte mogelijkheden – fotoboeken waren ofwel vervelend ofwel monotoon

Heel wat moeite en beperkte mogelijkheden – fotoboeken waren ofwel vervelend ofwel monotoon.

Gelukkig is alles vandaag een stuk eenvoudiger: Want nu kunt u Fotokalenders, Fotoboeken en zelfs meer op uw computer maken. U heeft enkel de benodigde software nodig (of u kunt bijvoorbeeld onze online software gebruiken) en u heeft de keuze uit tal van ontwerpmogelijkheden voor achtergronden, pagina-indelingen, covers, enz. U kunt uw foto's rechtstreeks uploaden van uw opslaglocatie in de pagina's van uw album. Ook het bewerken van uw foto's is gewoonlijk in zekere mate mogelijk. Op die manier creëert u uw individuele onmiskenbare fotoboek.

Maar indien u een heel speciaal fotoboek het uwe wenst te noemen of als geschenk wenst te geven, dan hebben we enkele suggesties voor u.

Sneller, eenvoudiger en veelzijdiger: individuele fotoboeken van bestecanvas.nl

Sneller, eenvoudiger en veelzijdiger: individuele fotoboeken van bestecanvas.nl

Het juiste concept en structuur

De eerste vraag is: Welk thema zal uw fotoboek sieren? Wenst u enkele vakantiefoto's tentoon te stellen of een speciaal familiemoment vast te leggen? Wilt u een verhaal vertellen met uw fotoboek of dienen de foto's de kijker enkel te beïnvloeden? Indien u bijvoorbeeld een verhaal wilt vertellen, is het de moeite waard om een bijzonder grondige selectie te maken en de foto's chronologisch te ordenen.

Met voldoende creativiteit kan alles omgevormd worden in een verhaal. Rapporteer over uw eigen reizen of vertel het verhaal van uw kleinkind van geboorte tot afstuderen - alles is mogelijk.

Van wie dient het fotoboek te zijn? Denk aan het juiste concept voor uw verhaal

Van wie dient het fotoboek te zijn? Denk aan het juiste concept voor uw verhaal.

De selectie van de afmetingen van het boek, vb. liggend of zelfs vierkant, is in de eerste plaats een kwestie van smaak. Het hangt ook een beetje af van de afmetingen van de foto's die u verkiest en wenst te gebruiken. Om een verhaal te vertellen, dient u ook te denken aan de ruimte voor tekst en hoe dit geïntegreerd moet worden. Hier kunnen korte, beschrijvende tekstjes aangeboden worden als foto-onderschrift. Een verdere mogelijkheid is om in elk geval een tekstpagina als opening te gebruiken voordat een tijdssegment met de bijhorende foto's begint.

Voor een fotoboek met foto's van de laatste vakantie met weinig tekst dient er speciale aandacht uit te gaan naar de samenstelling van de foto's. U dient opnieuw chronologisch te werk te gaan. In elk fotoboek dient er een rode draad zichtbaar te zijn.

Bij elke speciale plaats kunt u bijvoorbeeld de plaatsnaam invoeren in de eerste foto van de reeks. Met deze chronologie kunt u zelfs een verhaal creëren zonder verklarende teksten.

Reiskronieken zonder te veel tekst - geef enkel de plaatsnaam in de eerste foto van de reeksen

Reiskronieken zonder te veel tekst - geef enkel de plaatsnaam in de eerste foto van de reeksen.

Samenstelling foto's

Indien u naar één van uw foto's kijkt en u krijgt het gevoel dat deze consistent en harmonieus overkomt, dan heeft u bewust of onbewust de klassieke regels van fotosamenstelling overwogen. Vormen, kleuren, structuren en proporties bieden in de juiste relatie tot elkaar harmonie, vrede, relaxatie of juist spanning en dynamiek.

De Gouden Verhouding – zoals in detail verduidelijkt in deze post – is verantwoordelijk voor het overbrengen van harmonie, maar diagonale lijnen en asymmetrische structuren refereren naar dynamiek en beweging.

Zoek in uw foto's naar formele en thematische overeenkomsten. Deze kunnen perfect gecombineerd worden in hoofdstukken of groepen.

U kunt speciale effecten creëren met foto-in-foto samenstellingen. Hiervoor dient u de hoofdfoto te kiezen met het basisthema en twee of drie kleiner gedetailleerde motieven naast elkaar toe te voegen. Indien het basisthema bijvoorbeeld de onderwereld is, kan het er als volgt uitzien: De achtergrond - het hoofdmotief - is gemaakt uit een foto van het oppervlak van de langzaam bewegende zee, de gedetailleerde foto's tonen een school vissen, gedeeld in 2 of 3 gedeeltelijke foto's.

Met deze truc kan een inleiding voor een familiekroniek gecreëerd worden, wat een voorbeschouwing biedt voor het verhaal na de opening.

Foto-in-foto samenstellingen wekken heel wat indrukken in één enkele pagina op

Foto-in-foto samenstellingen wekken heel wat indrukken in één enkele pagina op.

De indeling ontwerpen

Welk formaat uw fotoboek uiteindelijk zal hebben - de belangrijkste regel is: Overlaad de pagina's niet! Dit houdt in: Het is beter foto's te kiezen met grotere afmetingen dan vele kleine foto's op één pagina te plaatsen. Deze laatste manier ziet er snel onoverzichtelijk uit en vele details van uw foto's gaan verloren.

De fotoboeksoftware biedt vele achtergronden, die u onder de foto's kunt plaatsen. Maar wat met een achtergrondfoto die past bij het thema, stil is en niet opdringerig overkomt, geschikt is voor alle pagina's van uw fotoboek en die u zelf heeft genomen? Wanneer u een dergelijke achtergrond selecteert, moet u zeker zijn dat het weinig tot zelfs geen details bevat en een milde kleur heeft. Op die manier botst het niet met verschillende motieven die u op de pagina's wenst te gebruiken.

Echte blikvangers zijn ook foto's met zich herhalende vormen en kleuren. Deze zijn zeer geschikt voor een volledige dubbele pagina.

Een trouwalbum met een mooi ontworpen indeling – met onze fotoboeksoftware is dat eenvoudig gemaakt

Een trouwalbum met een mooi ontworpen indeling – met onze fotoboeksoftware is dat eenvoudig gemaakt.

Een prachtige tekening of afbeeldingen zijn geweldig als achtergrond. U kunt een dergelijke foto uit de templates kiezen, of er simpelweg één uploaden in de fotoboeksoftware. Maar u kunt ook een gedetailleerd landschap of architectuurfoto ophelderen, om deze als achtergrond te gebruiken. Probeer beiden zelf eens uit om te zien wat u het leukst vindt.

Werken met grafische software

Hedendaagse fotoboeksoftware biedt een ongelofelijk aantal ontwerpmogelijkheden. Maar indien u individuele foto's wenst te verbeteren, kan een gratis bewerkingssoftware gebruikt worden. De omvatten onder andere Gimp voor beeldbewerking of Scribus voor desktop publishing (DTP). (Professionele programma's zoals Adobe Photoshop voor fotobewerking of Adobe InDesign voor desktop publishing zijn ook ideaal - maar indien u het zelden gebruikt zijn ze echter te duur.)

Alle voorgenoemde alsook de ontelbare niet-vermelde programma's hebben één ding gemeen: het neemt een zekere trainingsperiode in beslag om hen efficiënt te gebruiken. Misschien bent u reeds in het bezit van een dergelijk programma en gebruikt u het voor andere doeleinden - in dat geval biedt deze kennis ook een goede ondersteuning bij het maken van uw fotoboek.

Even klassiek als de oude fotoboeken in het begin, maar gemaakt op een modernere en mooiere manier

Even klassiek als de oude fotoboeken in het begin, maar gemaakt op een modernere en mooiere manier

Vervolgens slaat u elk van de afgewerkte foto's op als een JPG-bestand in de hoogste kwaliteit. U kunt deze foto's simpelweg toevoegen aan de fotoboeksoftware van bestecanvas.nl . Met uw prachtige foto's kunt u bijvoorbeeld een foto-in-foto samenstelling maken door grotere foto's als achtergrond van het volledige album in te stellen en vervolgens gedetailleerde foto's in enkele fotocontainers te plaatsen.

U ziet – uw creativiteit kent geen grenzen. En indien u graag met iets meer moeite te werk gaat, wordt u beloond met een heel speciaal fotoboek!

« Terug naar Decoratie tips voor in huis Creëer uw wanddecoratie »