Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar info@bestecanvas.nl met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Fotoboek

Nederland

 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd. Fotoboeken en fotokalenders worden afzonderlijk verzonden.

Levertijden Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

 • Canvas: 4-7 werkdagen*
 • Ingelijste foto: 6-8 werkdagen
 • Canvas + Schaduwlijst: 6-8 werkdagen*
 • Alu / Acryl Fine Art: 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijden mokken, kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

 • 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijd Standaard Fotoboek

 • 7-12 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijd Fotokalender

 • 7-9 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Bestellingen met slechts één product (excl. fotoboeken en fotokalender) van een formaat 40x30cm of kleiner worden automatisch zonder traceercode verstuurd.

 

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd. De verzending van Duitsland naar Nederland duurt over het algemeen tussen de twee en vier werkdagen. Houd er rekening mee, dat bij de verzending een vertraging zou kunnen ontstaan (uitzonderlijk geval). Helaas hebben wij geen grote invloed op hoe snel het pakket afgeleverd wordt.

 

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
Bestecanvas.nl

Maak van je foto een geschenk

Hoe je geliefden erg gelukkig te maken

Of het nu kerstmis is, een verjaardag, je jubileum met je partner of Moederdag - je hoeft niet langs de lokale winkel te gaan om een geschenk te kopen, waarom geef je jouw geliefden niet iets erg speciaals om precies uit te drukken hoeveel je hen waardeert. Foto's maken het perfecte geschenk! We stellen graag 7 manieren voor om door je foto's te gebruiken, plezier te brengen aan je naasten.

1. Muurdecoratie

Heb je een fantastische foto van jezelf met je partner op een strand met palmbomen op de achtergrond, genomen op jullie laatste vakantie samen? Zou het niet prachtig zijn om deze prent de trots te geven van een plaats in uw huis, zodat het een voortdurende herinnering is aan dat perfecte, romantische moment samen? We bieden een keuze tussen foto's op canvas, achter acrylglas, of op Dibond aluminium of Forex. Nog een goede keuze is een opgehangen en ingekaderde foto, vooral als het een foto van erg hoge kwaliteit is, genomen door een professionele fotograaf. Neem een kijkje in ons aanbod zodat je kan beslissen welk formaat en materiaal het best geschikt is voor jouw foto. Als je je foto graag een tijdloze kwaliteit wil geven, dien je steeds te opteren voor een zwart-wit filter. Of je nu iets klein en discreet kiest, of in een veel groter formaat, je naasten zijn vast onder de indruk met hun nieuwe Muurdecoratie!

Herinneringen in de vorm van handgemaakte foto's op canvas en afdrukken van premium kwaliteit in hoge resolutie

Herinneringen in de vorm van handgemaakte foto's op canvas en afdrukken van premium kwaliteit in hoge resolutie.

2. Fotodeken

Fotodekens zijn nu één van onze populairste gepersonaliseerde geschenken. Als je iemand een deken geeft als geschenk, zorg je dat ze zich voelen alsof je altijd bij hen was, wanneer ze zich oprollen in de zetel met het donzige deken of in bed. We kunnen de foto van jouw keuze afdrukken op een zacht en pluizig deken, gemaakt van flanel fleece. De erg realistische fotoafdruk op je Fotodeken kan gewassen worden op 30 °C. Al wat je dient te doen, is een leuke foto selecteren, de afbeelding op onze website uploaden, en één van de drie formaten kiezen. Landschappen en afbeeldingen van dieren zien er geweldig uit op een deken, maar je kan ook opteren voor een portret of een artistiek ontwerp. Het belangrijkste is de keuze van een afbeelding die het best de boodschap inhoudt die je wenst over te brengen aan je geliefde!

Dit bijzonder zachte en knuffelbare deken brengt je geliefden warmte en speciale momenten

Dit bijzonder zachte en knuffelbare deken brengt je geliefden warmte en speciale momenten.

3. Kussen

Je kan ook een kussen bestellen dat past bij het deken. Kies dezelfde afbeelding, of misschien een verschillende die de afbeelding op het deken aanvult, of er net in contrast mee is. We hebben zowel Glanzende Fotokussens als Premium Matte Fotokussens. De glanzende versie heeft je foto afgedrukt in het midden, omringd door een zachte, witte satijnen rand met een extreem fijne textuur. Onze 12-kleuren technologie maakt de kleuren bijzonder helder, en brengt voor erg lange tijd heel wat plezier bij uw geliefden. Het premium kussen komt met een overtrek gemaakt van hoogwaardig, met de hand genaaid canvas. Deze versie heeft uw foto afgedrukt op het volledige oppervlak, met geen boord rond de rand, zodat u de afbeelding erg duidelijk kunt zien, alsof het gemaakt werd door een ontwerper. De kussenovertrekken hebben een ritssluiting. Ze zijn 40cm breed en kunnen gewassen worden op 40 °C.

Kies een zacht satijnen kussen of een handig premium kussen en geef iemand een geschenk dat decoratief is en tegelijkertijd geruststellend

Kies een zacht satijnen kussen of een handig premium kussen en geef iemand een geschenk dat decoratief is en tegelijkertijd geruststellend.

4. Telefooncover

Iedereen neemt zijn smartphone mee wanneer men het huis verlaat. Als je wilt dat je geliefde aan je denkt, waar deze zich ook bevindt of mee bezig is, dan is een cover voor een telefoon als geschenk de ideale keuze. Als je een goede foto van jezelf hebt, of nog beter, van jullie twee samen, upload deze dan op onze website, en we printen deze op een stevige telefooncover gemaakt van plastic. Je kan kiezen tussen een glanzende of matte cover. Beide hebben dezelfde hoogwaardige eigenschappen: de gegarandeerd heldere en blijvende kleuren waar onze 12-kleuren technologie voor zorgt, en alle gaten en sleuven die je nodig hebt om je camera en flits op je smartphone te gebruiken. We hebben Telefooncovers voor al de populairste smartphone modellen, neem dus een kijkje in ons aanbod en probeer hoe je voor jezelf een cover kunt ontwerpen, of als geschenk voor een speciaal iemand!

Ontwerp een modieuze, beschermende smartphone cover voor iemand die je liefhebt - een uniek en creatief geschenk

Ontwerp een modieuze, beschermende smartphone cover voor iemand die je liefhebt - een uniek en creatief geschenk.

5. Muismat

Spenderen je ouders, vrienden of partner heel wat tijd aan hun bureau? Waarom geef je hen geen Muismat, zodat ze iets hebben om te glimlachen als ze druk aan het werk zijn! We bieden muismatjes met een aangenaam oppervlak van microvezels aan de bovenzijde, en een antislip, natuurlijk rubber aan de onderzijde. Je kan eender welke fotografische afbeelding selecteren die je wenst: een favoriet huisdier, een vakantiekiekje, of zelfs een grappige foto van jou en je geliefde in de kroeg. We zorgen ervoor dat de foto op de muismat een hoge resolutie heeft en heldere kleuren, zodat het elke kantoorruimte opvrolijkt, en deze aangenamer en persoonlijker maakt!

Het fijne oppervlak van microvezels is veel leuker dan plastic, en als het met een foto komt, wordt het een erg persoonlijk geschenk

Het fijne oppervlak van microvezels is veel leuker dan plastic, en als het met een foto komt, wordt het een erg persoonlijk geschenk.

6. Mokken

Fotomokken zijn nog een prachtige manier om iets speciaals en persoonlijks te geven aan je naasten. Als je graag foto's neemt van de natuurlijke wereld, kan je een bloemenmotief gebruiken, of je kan uiteraard vakantiekiekjes, citaten of illustraties afdrukken op een mok. Wat vind je van een leuk motto om iemand de dag positief te helpen starten? Of een zalige foto van een kind dat met zekerheid een glimlach op het gezicht van je geliefde tovert wanneer deze 's morgens opstaat? We bieden een keuze uit Klassieke Keramische Mokken, Premium Porseleinen Mokken, Magische Mokken die de foto weergeven wanneer men een hete drank uit de mok drinkt, en Meerkleurige Mokken die zelfs kleuren aan de binnenzijde hebben. Al onze mokken mogen in de vaatwasser, zijn geschikt voor de microgolf, en hebben super afdrukken in volle kleur. Upload nu je foto en ontwerp je eigen, persoonlijke Fotomok of zelfs een hele set overeenkomende mokken!

We weten allemaal dat iedereen graag uit zijn eigen mak drinkt - ontwerp een persoonlijke fotomok voor elk lid van je familie!

We weten allemaal dat iedereen graag uit zijn eigen mak drinkt - ontwerp een persoonlijke fotomok voor elk lid van je familie!

7. Puzzel

Als je graag spelletjes speelt met je geliefden, dan zijn onze legpuzzels een geweldige geschenkkeuze voor jou. Kies een afbeelding die jullie samen afbeeldt: een foto van toen jullie allen Kerst vierde vorig jaar, of samen op vakantie waren, of in de tuin, of een privémoment spendeerden op je favoriete plaats. We drukken je foto af op sterk karton, en snijden alle stukjes uit. De legpuzzel wordt nauwkeurig gesneden, en heeft heldere kleuren en een resolutie van hoge kwaliteit. Je kan nu je herinneringen samen stuk voor stuk opbouwen, en vele leuke tijden samen spenderen, zodat er nog leukere herinneringen gevormd worden voor de toekomst! Fotopuzzels kunnen ook in de vorm van een waardebon gemaakt worden, die de ontvanger samen moet knutselen alvorens te ontdekken wat hij of zij ontvangt.

Een legpuzzel – even goed als een fotografische afdruk – een geweldige verrassing die op vele leuke tijden samen duidt

Een legpuzzel – even goed als een fotografische afdruk – een geweldige verrassing die op vele leuke tijden samen duidt.

Er zijn heel wat meet geschenkideeën in onze online winkel

Als je van het idee houdt om geschenken te geven, gemaakt van foto's, dan wil je wellicht een kijkje nemen in onze online winkel, waar je nog veel meer ideeën opdoet om je naasten gelukkig te maken met foto's in tal van vormen. Je vindt er een Fotodoos met 25 foto’s in retrostijl en een Acrylblok voor erg speciale foto's. We hebben ook een Fotoboek en Fotokalender. Neem een kijkje en laat je inspireren door ons aanbod aan gespecialiseerde geschenken met foto's!

« Terug naar Decoratie tips voor in huis Creëer uw wanddecoratie »