Maak van je foto enn geschenk | Deko Wereld
BesteCanvas.nl

Maak van je foto een geschenk

Hoe je geliefden erg gelukkig te maken

Of het nu kerstmis is, een verjaardag, je jubileum met je partner of Moederdag - je hoeft niet langs de lokale winkel te gaan om een geschenk te kopen, waarom geef je jouw geliefden niet iets erg speciaals om precies uit te drukken hoeveel je hen waardeert. Foto's maken het perfecte geschenk! We stellen graag 7 manieren voor om door je foto's te gebruiken, plezier te brengen aan je naasten.

1. Muurdecoratie

Heb je een fantastische foto van jezelf met je partner op een strand met palmbomen op de achtergrond, genomen op jullie laatste vakantie samen? Zou het niet prachtig zijn om deze prent de trots te geven van een plaats in uw huis, zodat het een voortdurende herinnering is aan dat perfecte, romantische moment samen? We bieden een keuze tussen foto's op canvas, achter acrylglas, of op Dibond aluminium of Forex. Nog een goede keuze is een opgehangen en ingekaderde foto, vooral als het een foto van erg hoge kwaliteit is, genomen door een professionele fotograaf. Neem een kijkje in ons aanbod zodat je kan beslissen welk formaat en materiaal het best geschikt is voor jouw foto. Als je je foto graag een tijdloze kwaliteit wil geven, dien je steeds te opteren voor een zwart-wit filter. Of je nu iets klein en discreet kiest, of in een veel groter formaat, je naasten zijn vast onder de indruk met hun nieuwe Muurdecoratie!

Herinneringen in de vorm van handgemaakte foto's op canvas en afdrukken van premium kwaliteit in hoge resolutie
Herinneringen in de vorm van handgemaakte foto's op canvas en afdrukken van premium kwaliteit in hoge resolutie.

2. Fotodeken

Fotodekens zijn nu één van onze populairste gepersonaliseerde geschenken. Als je iemand een deken geeft als geschenk, zorg je dat ze zich voelen alsof je altijd bij hen was, wanneer ze zich oprollen in de zetel met het donzige deken of in bed. We kunnen de foto van jouw keuze afdrukken op een zacht en pluizig deken, gemaakt van flanel fleece. De erg realistische fotoafdruk op je Fotodeken kan gewassen worden op 30 °C. Al wat je dient te doen, is een leuke foto selecteren, de afbeelding op onze website uploaden, en één van de drie formaten kiezen. Landschappen en afbeeldingen van dieren zien er geweldig uit op een deken, maar je kan ook opteren voor een portret of een artistiek ontwerp. Het belangrijkste is de keuze van een afbeelding die het best de boodschap inhoudt die je wenst over te brengen aan je geliefde!

Dit bijzonder zachte en knuffelbare deken brengt je geliefden warmte en speciale momenten
Dit bijzonder zachte en knuffelbare deken brengt je geliefden warmte en speciale momenten.

3. Kussen

Je kan ook een kussen bestellen dat past bij het deken. Kies dezelfde afbeelding, of misschien een verschillende die de afbeelding op het deken aanvult, of er net in contrast mee is. We hebben zowel Glanzende Fotokussens als Premium Matte Fotokussens. De glanzende versie heeft je foto afgedrukt in het midden, omringd door een zachte, witte satijnen rand met een extreem fijne textuur. Onze 12-kleuren technologie maakt de kleuren bijzonder helder, en brengt voor erg lange tijd heel wat plezier bij uw geliefden. Het premium kussen komt met een overtrek gemaakt van hoogwaardig, met de hand genaaid canvas. Deze versie heeft uw foto afgedrukt op het volledige oppervlak, met geen boord rond de rand, zodat u de afbeelding erg duidelijk kunt zien, alsof het gemaakt werd door een ontwerper. De kussenovertrekken hebben een ritssluiting. Ze zijn 40cm breed en kunnen gewassen worden op 40 °C.

Kies een zacht satijnen kussen of een handig premium kussen en geef iemand een geschenk dat decoratief is en tegelijkertijd geruststellend
Kies een zacht satijnen kussen of een handig premium kussen en geef iemand een geschenk dat decoratief is en tegelijkertijd geruststellend

4. Telefooncover

Iedereen neemt zijn smartphone mee wanneer men het huis verlaat. Als je wilt dat je geliefde aan je denkt, waar deze zich ook bevindt of mee bezig is, dan is een cover voor een telefoon als geschenk de ideale keuze. Als je een goede foto van jezelf hebt, of nog beter, van jullie twee samen, upload deze dan op onze website, en we printen deze op een stevige telefooncover gemaakt van plastic. Je kan kiezen tussen een glanzende of matte cover. Beide hebben dezelfde hoogwaardige eigenschappen: de gegarandeerd heldere en blijvende kleuren waar onze 12-kleuren technologie voor zorgt, en alle gaten en sleuven die je nodig hebt om je camera en flits op je smartphone te gebruiken. We hebben Telefooncovers voor al de populairste smartphone modellen, neem dus een kijkje in ons aanbod en probeer hoe je voor jezelf een cover kunt ontwerpen, of als geschenk voor een speciaal iemand!

Ontwerp een modieuze, beschermende smartphone cover voor iemand die je liefhebt - een uniek en creatief geschenk
Ontwerp een modieuze, beschermende smartphone cover voor iemand die je liefhebt - een uniek en creatief geschenk

5. Muismat

Spenderen je ouders, vrienden of partner heel wat tijd aan hun bureau? Waarom geef je hen geen Muismat, zodat ze iets hebben om te glimlachen als ze druk aan het werk zijn! We bieden muismatjes met een aangenaam oppervlak van microvezels aan de bovenzijde, en een antislip, natuurlijk rubber aan de onderzijde. Je kan eender welke fotografische afbeelding selecteren die je wenst: een favoriet huisdier, een vakantiekiekje, of zelfs een grappige foto van jou en je geliefde in de kroeg. We zorgen ervoor dat de foto op de muismat een hoge resolutie heeft en heldere kleuren, zodat het elke kantoorruimte opvrolijkt, en deze aangenamer en persoonlijker maakt!

Het fijne oppervlak van microvezels is veel leuker dan plastic, en als het met een foto komt, wordt het een erg persoonlijk geschenk
Het fijne oppervlak van microvezels is veel leuker dan plastic, en als het met een foto komt, wordt het een erg persoonlijk geschenk

6. Mokken

Fotomokken zijn nog een prachtige manier om iets speciaals en persoonlijks te geven aan je naasten. Als je graag foto's neemt van de natuurlijke wereld, kan je een bloemenmotief gebruiken, of je kan uiteraard vakantiekiekjes, citaten of illustraties afdrukken op een mok. Wat vind je van een leuk motto om iemand de dag positief te helpen starten? Of een zalige foto van een kind dat met zekerheid een glimlach op het gezicht van je geliefde tovert wanneer deze 's morgens opstaat? We bieden een keuze uit Klassieke Keramische Mokken, Premium Porseleinen Mokken, Magische Mokken die de foto weergeven wanneer men een hete drank uit de mok drinkt, en Meerkleurige Mokken die zelfs kleuren aan de binnenzijde hebben. Al onze mokken mogen in de vaatwasser, zijn geschikt voor de microgolf, en hebben super afdrukken in volle kleur. Upload nu je foto en ontwerp je eigen, persoonlijke Fotomok of zelfs een hele set overeenkomende mokken!

We weten allemaal dat iedereen graag uit zijn eigen mak drinkt - ontwerp een persoonlijke fotomok voor elk lid van je familie!
We weten allemaal dat iedereen graag uit zijn eigen mak drinkt - ontwerp een persoonlijke fotomok voor elk lid van je familie!

7. Puzzel

Als je graag spelletjes speelt met je geliefden, dan zijn onze legpuzzels een geweldige geschenkkeuze voor jou. Kies een afbeelding die jullie samen afbeeldt: een foto van toen jullie allen Kerst vierde vorig jaar, of samen op vakantie waren, of in de tuin, of een privémoment spendeerden op je favoriete plaats. We drukken je foto af op sterk karton, en snijden alle stukjes uit. De legpuzzel wordt nauwkeurig gesneden, en heeft heldere kleuren en een resolutie van hoge kwaliteit. Je kan nu je herinneringen samen stuk voor stuk opbouwen, en vele leuke tijden samen spenderen, zodat er nog leukere herinneringen gevormd worden voor de toekomst! Fotopuzzels kunnen ook in de vorm van een waardebon gemaakt worden, die de ontvanger samen moet knutselen alvorens te ontdekken wat hij of zij ontvangt.

Een legpuzzel – even goed als een fotografische afdruk – een geweldige verrassing die op vele leuke tijden samen duidt
Een legpuzzel – even goed als een fotografische afdruk – een geweldige verrassing die op vele leuke tijden samen duidt.

Er zijn heel wat meet geschenkideeën in onze online winkel

Als je van het idee houdt om geschenken te geven, gemaakt van foto's, dan wil je wellicht een kijkje nemen in onze online winkel, waar je nog veel meer ideeën opdoet om je naasten gelukkig te maken met foto's in tal van vormen. Je vindt er een Fotodoos met 25 foto’s in retrostijl en een Acrylblok voor erg speciale foto's. We hebben ook een Fotoboek en Fotokalender. Neem een kijkje en laat je inspireren door ons aanbod aan gespecialiseerde geschenken met foto's!