Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email naar info@bestecanvas.nl met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf 39€ binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Fotoboek

Nederland

 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd. Fotoboeken en fotokalenders worden afzonderlijk verzonden.

Levertijden Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

 • Canvas: 4-7 werkdagen*
 • Ingelijste foto: 6-8 werkdagen
 • Canvas + Schaduwlijst: 6-8 werkdagen*
 • Alu / Acryl Fine Art: 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijden mokken, kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

 • 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijd Standaard Fotoboek

 • 7-12 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Levertijd Fotokalender

 • 7-9 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Bestellingen met slechts één product (excl. fotoboeken en fotokalender) van een formaat 40x30cm of kleiner worden automatisch zonder traceercode verstuurd.

 

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd. De verzending van Duitsland naar Nederland duurt over het algemeen tussen de twee en vier werkdagen. Houd er rekening mee, dat bij de verzending een vertraging zou kunnen ontstaan (uitzonderlijk geval). Helaas hebben wij geen grote invloed op hoe snel het pakket afgeleverd wordt.

 

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Klarna
 • Paypal
 • Ideal
Bestecanvas.nl

Maak je eigen Fotokalender

We geven je 7 creatieve ideeën

Stel je eens voor dat het bijna kerst is of dat er een verjaardag of trouwdag op komst is en je weet nog steeds geen passend cadeau. Dan is een Fotokalender een originele oplossing die niet veel kost en waarmee je een creatief en persoonlijk tintje aan je cadeau kunt geven. Of misschien wil je zelf graag iedere maand een andere foto aan de muur? Lees onze tips om op zeven manieren een originele Fotokalender te maken, zoals jij hem wilt, helemaal naar je eigen smaak.

1. Van januari tot december met prachtige foto’s

Misschien is het wel een heel voor de hand liggend idee om voor iedere maand een passende foto te gebruiken, maar toch kan dit een hele goede keuze zijn. Je kunt voor januari bijvoorbeeld een foto gebruiken van het vuurwerk op oudjaar of van een sneeuwpop. Voor februari zou je iets kunnen zoeken dat betrekking heeft op Valentijnsdag, terwijl in maart een foto met smeltende sneeuw of krokussen je eraan herinnert dat het bijna lente is. April staat bekend om wisselvallig weer, dus waarom zou je geen foto zoeken van leuke regenlaarzen en een kleurrijke paraplu? In de maand mei krijgen we de eerste aardbeien of je zou een leuke foto van een feestelijke meiboom in je Fotokalender kunnen zetten. De zomermaanden, van juni tot augustus, vragen om foto’s van ijsjes, zomervakanties aan de kust of een indrukwekkende zonsondergang. En als in september de herfst in zicht is, kunnen we foto’s gebruiken van de kleurschakering in de bossen. Oktober is de tijd van de oogst en daarvoor zou je een foto kunnen gebruiken van een tafel vol met groenten. November neemt ons mee naar melancholieke, mistige landschappen en natuurlijk doet de kerst het altijd goed in december.

Geef iedere maand een passende afbeelding - een bevroren landschap in januari bijvoorbeeld

Geef iedere maand een passende afbeelding - een bevroren landschap in januari bijvoorbeeld.

2. Hobby’s en huisdieren

Of je nu een cadeau wilt maken voor je partner, voor je ouders of voor een kind, het is altijd een goed idee om foto’s te gebruiken die te maken hebben met hun favoriete hobby. Houdt je moeder van schilderen? Dan kun je een foto van verf en kwasten gebruiken. Speel met de verschillende kleuren en vormen en verander de afbeeldingen in mooie stillevens. En als ze even niet oplet, kun je ook foto’s van haar eigen schilderijen maken en deze gebruiken om er een speciale Fotokalender mee te maken. Is je broer gek van zijn motor? Dan kun je een Fotokalender maken met foto’s van Harley Davidsons en motoren van andere bekende merken. Misschien heb je foto’s van hem op zijn eigen motor en kun je die gebruiken voor je kalender? Want iedereen vindt het natuurlijk prachtig om mooie foto’s van zichzelf of van de huisdieren te zien.

Mensen met huisdieren hebben heel veel foto’s van hun mascotte en die zijn perfect om een Fotokalender mee te maken

Mensen met huisdieren hebben heel veel foto’s van hun mascotte en die zijn perfect om een Fotokalender mee te maken.

3. Vakantiefoto’s die inspireren om opnieuw op reis te gaan

Is rondreizen een speciale hobby die je deelt met een bijzonder persoon? Dan is een Fotokalender met foto’s van reizen die jullie samen gemaakt hebben een perfect cadeau. Je kunt de foto’s rangschikken in jaargetijden en ze daarna combineren in wintervakanties, jullie bezoeken aan steden in de lente, zomervakanties op het strand en excursies naar prachtige plekken in de herfst. Je kunt ook foto’s gebruiken van plaatsen die je graag zou willen bezoeken, maar waar je nog steeds de tijd niet voor hebt gehad. Of het nu New York is, Bali of Kenia: zoek mooie foto’s op internet en kies prachtige afbeeldingen die uitnodigen om weer samen op reis te gaan.

Een samen doorgebrachte vakantie of foto’s die je zin geven om de volgende bestemming te bepalen - je Fotokalender neemt je mee naar afgelegen oorden

Een samen doorgebrachte vakantie of foto’s die je zin geven om de volgende bestemming te bepalen - je Fotokalender neemt je mee naar afgelegen oorden.

4. Een overzicht van het jaar dat net voorbij is

Een cadeau is een manier om de mensen die er altijd voor je zijn te bedanken voor hun steun in goede en slechte tijden. Als je je beste vriend(in) een leuk cadeau wilt geven zou je een overzicht kunnen maken van de tijd die jullie in het afgelopen jaar samen hebben doorgebracht. Gebruik een paar snapshots van speciale momenten waarop duidelijk te zien is dat jullie vriendschap uniek is. Het kunnen foto’s zijn van een fantastisch uitstapje, een wild feest of van een weekeind in een kuuroord. Je kunt foto’s gebruiken waar je samen op staat of foto’s van iets wat jullie samen beleven, zoals een vrijetijdsbesteding of een plek waar jullie vaak samen heen gaan. Laat je fantasie op de vrije loop en verras degene waar je zo’n speciale band mee hebt met een origineel cadeau dat laat zien hoe belangrijk jullie vriendschap voor jou is!

Een kalender is een prachtig cadeau voor je beste vriend(in) of zelfs voor de hele vriendengroep

Een kalender is een prachtig cadeau voor je beste vriend(in) of zelfs voor de hele vriendengroep.

5. Een Fotokalender met Tegoedbonnen

Zoals we al eerder zeiden kun je bij ons alle kanten op voor wat betreft het ontwerp van je Fotokalender. Je hoeft niet persé foto’s te gebruiken, je kunt ook korte teksten gebruiken. En je kunt bijvoorbeeld ook een Fotokalender maken met tegoedbonnen. Hiermee maak je iemand twee keer blij! Kies voor iedere maand een activiteit waaraan je met deze bijzondere vriend(in) deel zou willen nemen en zet er een paar leuke, passende foto’s bij. Wat denk je bijvoorbeeld van een intiem, zelf gekookt dinertje bij kaarslicht, samen naar de bioscoop of een weekeindje in een kuuroord?

Maar ook een met de hand gebreide sjaal voor de winter of een glas Glühwein op een kerstmarkt zijn een goed idee

Maar ook een met de hand gebreide sjaal voor de winter of een glas Glühwein op een kerstmarkt zijn een goed idee.

6. Een special fotoalbum voor opa en oma

Kleinkinderen zijn de trots en het plezier van hun grootouders. Als je je ouders blij wilt maken, organiseer dan samen met je kinderen een fotosessie waar ook de kleinsten van zullen genieten! Bedenk een stel leuke scènes, houdingen, gezichtsuitdrukkingen en maak foto’s op speciale plaatsen en gebruik leuke accessoires. Maak foto’s van de huisdieren, de lievelingsspeeltjes van de kinderen, de speeltuin of het zwembad. Dat zijn allemaal perfecte plaatjes voor een Fotokalender. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen ze zelf ook ideeën geven voor het ontwerp van de kalender. En als het kind nog een baby is? Dan hoef je alleen maar de beste foto’s van de afgelopen maanden uit te zoeken en deze in de Fotokalender te zetten om een onvergetelijk cadeau te maken.

Met een Fotokalender van je kinderen genieten hun grootouders het hele jaar door

Met een Fotokalender van je kinderen genieten hun grootouders het hele jaar door.

7. Recepten voor de Liefhebbers van Kokkerellen

Ken je iemand die gek is op kokkerellen? Waarom geef je dan geen Fotokalender met recepten van lekkere gerechten? Je hoeft alleen maar een paar recepten van heerlijke gerechten uit te zoeken. Of je kunt recepten gebruiken die gemaakt worden met streekproducten en die in de betreffende maand te vinden zijn. Het hoeven niet persé foto’s van het eindresultaat te zijn. Je kunt ook een foto gebruiken van de ingrediënten en deze op een mooie manier schikken. Je kunt foto’s met een speciale belichting maken van specerijen op een mooi servies of je kunt er een paar foto’s tussen zetten van een dinertje of een barbecue met de familie. Maar ook recepten voor lekkere cocktails, snoep of buitenlandse gerechten kunnen goed op een Fotokalender. Met recepten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Houden ze van lekker koken? Maak dan een fotokalender met twaalf van je favoriete recepten!

Houden ze van lekker koken? Maak dan een fotokalender met twaalf van je favoriete recepten!

Bij ons kun je online of met de software die je gratis kunt downloaden, op je eigen computer in een paar stappen zelf een Fotokalender samenstellen. Het programma is makkelijk te gebruiken en met de vele gereedschappen is het maken van je eigen Fotokalender een fluitje van een cent. Je kunt kiezen uit verschillende formaten: vierkant, panoramafoto’s of maxi en we garanderen dat je een Kalender zult ontvangen van de beste kwaliteit. De kalender kan beginnen met de maand die jij wilt. Zo is het niet alleen een goed cadeau voor de kerst, maar ook voor andere gelegenheden. Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan? Dan is het nu jouw beurt om je ideeën op papier te zetten. Ontwerp hier jouw eigen Fotokalender, zoals jij hem wilt!

« Terug naar Decoratie tips voor in huis Ontwerp jouw Fotokalender »