Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Hoe een fotolijst ophangen zonder boren

user icon clock icon5 minutencalender icon

Velen onder jullie hebben gevraagd hoe je een fotolijst kunt ophangen zonder boren – en dus hebben we deze uitgebreide handleiding voorbereid om je te helpen!

Het ophangen van een fotolijst zonder boren is eenvoudig met de juiste tools. Gebruik klevende strips of haakjes geschikt voor de ondergrond, zoals tegels, behang of geschilderde muren. Zorg voor een schone, droge ondergrond voor optimale hechting.

Je muren onaangetast wilt laten, bekijk dan onze lijst met de beste ophangmogelijkheden zonder nagels en leer hoe je kunst kunt vertonen zonder je muren te beschadigen.

We hebben het ook over traditionelere technieken om canvasafdrukken en andere soorten wanddecoraties op te hangen, en stellen een gloednieuwe ophangoplossing voor: Magnofix®. Bekijk hieronder de toegewijde sectie om meer te ontdekken over deze ingenieuze nieuwe set!

Foto's ophangen zonder boren – redenen om zonder nagels te werken

Hoe een fotolijst ophangen zonder boren

Voordat je gaten in je muur maakt, is het verstandig om te overwegen of nagelvrije alternatieven de beste optie zijn voor jou.

Dit zijn de voornaamste redenen waarom je je instrumenten zou willen vermijden:

Twee zaken om te overwegen voor je nagelvrij werkt

Hoe een fotolijst ophangen zonder boren

Voordat je de schroeven en hamer aan de kant legt en een nagelvrije ophangmethode kiest voor je foto, moet je rekening houden met twee belangrijke factoren:

Bij de eerste factor is de regel simpel: hoe lichter de foto, hoe makkelijker deze kan opgehangen worden zonder nagels.

Voor wanddecoraties boven een bepaald gewicht is een nagelvrije oplossing simpelweg niet geschikt. We raden dus ten sterkste aan om traditionele ophangmethodes te gebruiken voor extra grote foto's of prenten met zware lijsten.

De tweede factor is iets ingewikkelder. De meeste nagelvrije ophangmethodes werken beter op bepaalde oppervlakken dan andere. Een dubbelzijdige tape kan bijvoorbeeld alleen op een glad oppervlak worden gebruikt. Als je muren om wat voor reden dan ook oneffen zijn, heb je een andere oplossing nodig.

Een simpele nagelvrije oplossing: tape om foto's op te hangen

Hoe een fotolijst ophangen zonder boren

Op zoek naar een makkelijke manier om een foto op te hangen zonder nagels? Met dubbelzijdige tape duurt het slechts enkele seconden om je prent aan de muur te hangen - geen doe-het-zelfvaardigheden of professioneel gereedschap nodig.

Hoe een foto ophangen met dubbelzijdige tape

Hoe een fotolijst ophangen zonder boren

Iedereen gebruikt natuurlijk wel eens tape - maar het is best om een systeem te gebruiken als je deze gebruikt om foto's op te hangen. Volg deze stappen om wanddecoraties te monteren als een pro:

Is montagetape verwijderbaar?

Montagetape is ontworpen om verwijderbaar te zijn. Je kunt deze dus moeiteloos van elke relatief stevige muur pellen.

Merk op dat de tape soms enkele fragmenten verf of behangpapier kan lostrekken tijdens het afpellen. Je moet dus nadenken over je tolerantie voor lichte schade aan je muur alvorens tape te gebruiken om je foto's op te hangen.

Blijft tape steeds van de muur vallen? Dit is wat je moet doen

Als je dubbelzijdige tape niet aan de muur blijft kleven, zijn hier twee mogelijke redenen voor. Het kan zijn dat de tape die je gebruikt niet geschikt is voor het betrokken wandoppervlak - oneffen muren hebben bijvoorbeeld niet voldoende contact met het oppervlak van de kleefband om stevig te binden.

Vaak komt het echter doordat de muur wat vuil is. Het oppervlak reinigen kan dus volstaan om ervoor te zorgen dat de tape blijft hangen. Een reinigingsmiddel op basis van alcohol verwijdert het vuil zonder resten na te laten.

Twee alternatieve oplossingen: ophangstrips en kneedlijm

Hoe een fotolijst ophangen zonder boren

Als gaten boren geen oplossing is en tape werkt niet op je muur en/of je foto, wat dan? Probeer deze twee simpele en effectieve alternatieven: ophangstrips en kneedlijm.

Ophangstrips – opgewaardeerde tape

Ophangstrips zijn een relatief recente toevoeging aan de markt met ophangmethodes voor foto's, dus misschien heb je er nog niets over gehoord. Ze zijn een goed alternatief voor tape omdat ze een combinatie van lijm met Velcro-achtige technologie gebruiken, waardoor ze foto's stevig tegen de wand houden maar minder kans hebben om schade na te laten bij het verwijderen.

Het werkingsprincipe van ophangstrips is zo goed als hetzelfde voor elk merk:

Kneedlijm – de perfecte oplossing voor niet-perfecte muren

Kneedlijm is een simpele kleefoplossing om foto's op te hangen, beschikbaar in elke winkel met kantoorartikelen.

Aangezien de lijm zo kneedbaar is, kan deze op bijna elke muur gebruikt worden. Het vult bijna alle kleine oneffenheden of andere schade aan het oppervlak en helpt een sterkere hechting tussen de muur en je foto te creëren. Merk echter op dat kneedlijm een beperkte kleefkracht heeft en daarom alleen mag gebruikt worden om de lichtste foto's op te hangen.

Kneedlijm gebruiken om foto's op te hangen is een fluitje van een cent - hang gewoon enkele klompjes van het materiaal aan de achterzijde van je foto en druk deze stevig tegen de muur aan. Wees niet te spaarzaam met de kneedlijm! Hoe meer klompjes je aanbrengt, hoe minder gewicht elk klompje moet dragen.

Magnofix® – voor moeiteloze ophanging van foto's

Hoe een fotolijst ophangen zonder boren

In de introductie beloofden we je een spannende nieuwe oplossing voor te stellen om foto's op te hangen zonder nagels – Magnofix®. Wat is dit nu en waarom is het een van de beste manieren om een foto op te hangen zonder boren? Laten we het even uitleggen.

Net als ophangstrips combineert Magnofix® de kleefkracht met een andere hechtingstechnologie - in dit geval magnetische technologie. Met een Magnofix®-ophangset kun je foto's snel en veilig ophangen, en zodra ze aan de muur hangen, kun je ze in een oogwenk wisselen!

Het Magnofix®-systeem bestaat uit twee gemagnetiseerde stroken met lijm aan de achterzijde. Om Magnofix® te gebruiken, kleef je een van de stroken op de achterzijde van je foto en de andere aan de muur. Beide stroken hebben hun magnetische zijde naar buiten gericht. Je kunt dus gewoon de twee stroken samenbrengen en je foto wordt aan de muur gehouden door de magnetische aantrekking - zo simpel is het!

Magnofix® – nu beschikbaar op BesteCanvas.nl

Wil je Magnofix® uitproberen? Je kunt dit ingenieuze ophangsysteem bemachtigen door onze MIXPIX®-fototegels te kopen – vederlichte 20 x 20 cm afdrukken van je foto's. Elke tegel wordt geleverd met een gratis Magnofix®-systeem ter waarde van €1,99 – dus hoe meer je er bestelt, hoe meer je bespaart op ophanguitgaven!

Elk seizoen een frisse kijk met Magnofix®

Met Magnofix® kun je makkelijk je tegels wisselen om je kamer een nieuwe uitstraling te geven. Trek de tegels simpelweg van de muur (een Magnofix®-strook blijft aan de muur hangen, de andere blijft aan de tegel kleven) en hang ze opnieuw op in een andere schikking. Het magnetische effect vervaagt niet na verloop van tijd zodat je je tegels zelfs na meerdere keren wisselen nog steeds veilig kunt ophangen!

Nagelvrije ophangalternatieven – het laatste woord

Elk huis verdient af en toe een opfrissing van de wanddecoratie. En zelfs als je nagels en boormachines buiten beschouwing laat, bestaan er tal van nagelvrije alternatieven die je de vrijheid geven om een fris statement te maken wanneer de inspiratie toeslaat.

Zodra je de schadevrije ophangmethode hebt gekozen die het beste bij je behoeften past, waarom blader je niet even door onze catalogus met wanddecoraties om wat gloednieuwe afdrukken te bestellen? We bieden een uitgebreid aanbod aan producten die veilig aan je muur kunnen worden opgehangen zonder ook maar een nagel!

Populaire producten

cheap canvas print

Foto op Canvas

€ 28,90

€ 3,90

mixpix

MIXPIX®

€ 10,00

€ 5,00

photo cushion

Foto op Deken

€ 99,00

€ 35,00

photo acryl

Foto op Acrylglas

€ 29,90

€ 7,90

EXTRA 10% korting

Bedankt om onze blog te bezoeken.
Gebruik deze code voor 10% EXTRA korting op yw bestelling vandaag!

Disclaimer: De promocode is niet geldig voor MIXPIX®-fototegels.
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!